Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már nem azért, de egy babaváró...

Már nem azért, de egy babaváró bulinak mi a fene értelme van?

Figyelt kérdés
Nem ilyen gender revealos (bár én olyat se tartanék) hanem amikor a leendő anya összeül a barátosnékkel. Azonkívűl, hogy ez divat és jó kibszni facera a kepeket mi értelme? Mert nem hiszem, hogy a nagyhasú Juliska hatalmasat bulizna terhesen.
2022. okt. 31. 17:40
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ez tényleg gáz:D "Jól jönne az ajándékkupac"...
2022. okt. 31. 18:27
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
És akkor az 5 éveseknek a szülinapi BULIN be kéne baszni? Elég szegényes a lelkivilágos ha neked csak a pia meg a tombolás a buli
2022. okt. 31. 19:19
 23/40 anonim ***** válasza:
98%
Hallod? Akkor te ne tartsál. Kutyát se. Neked nem tetszik másnak meg igen. Ez így kb ennyi. De te most úgy csinálsz mintha kötelező program lenne.
2022. okt. 31. 19:23
 24/40 A kérdező kommentje:
Egy öt éves nem egy felnőtt. 😂
2022. okt. 31. 19:35
 25/40 anonim ***** válasza:
97%
De azt is BULINAK hívják
2022. okt. 31. 19:38
 26/40 A kérdező kommentje:
Monnyuk’ arra van a gyerekzsúr kifejezés is.
2022. okt. 31. 19:40
 27/40 anonim ***** válasza:
97%

Na hát az én "bulim" minden volt csak lehúzás nem.

Minden résztvevő kapott ajándékot induláskor, sütöttünk pizzát, amihez az alapanyagokat én vettem, ahogy az üdítőket és a likőröket is.

Volt sok játék, ahogy nyereményeket lehetett nyerni (apróságokat, bögre, kulcstartó stb.)

2000 forinttal szállt be mindenki, az is játékhoz kapcsolódott, 100 forintosok kellettek. Ebből lett egy nagy ajándék a babának, mert én nem vagyok babonás...

Nagyon élveztem a napot, utána elmentünk a kemény maggal kocsmázni.

Az, hogy ezt valaki bulinak, összejövetelnek vagy anyámkínjának nevezi, pont nem érdekel

2022. okt. 31. 19:40
 28/40 anonim ***** válasza:
97%
Nekem volt babaváró bulim, a barátaim szervezték és alkohol nélkül is nagyon jól éreztem magam. Ja és leánybúcsúm is volt és nem ittam le magam, mint egy állat. Te igen, ahogy írtad. Kinek mi, nem vagyunk ugyanolyanok.:)
2022. okt. 31. 20:13
 29/40 anonim ***** válasza:
94%
Nekem ugyan nem lesz, de nem értem mit zavar téged ez az egész. Most komolyan azon megy a hiszti, hogy valaki nem úgy használja a buli szót, ahogy te?
2022. okt. 31. 23:15
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretnek gyereket, rajta is vagyunk az ugyon, de engem az ilyentol elkap a sikitofrasz. Csak nem latom ertelmet. Ennyi."

Akkor te majd nem tartasz, nem kötelezõ. Én meg lánybúcsút tartom egy nagy hülyeségnek, ezért amikor férjhez mentem, nem tartottunk lánybúcsút. Probléma megoldva.

2022. nov. 1. 04:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!