Már nem azért, de egy babaváró bulinak mi a fene értelme van?
Na hát az én "bulim" minden volt csak lehúzás nem.
Minden résztvevő kapott ajándékot induláskor, sütöttünk pizzát, amihez az alapanyagokat én vettem, ahogy az üdítőket és a likőröket is.
Volt sok játék, ahogy nyereményeket lehetett nyerni (apróságokat, bögre, kulcstartó stb.)
2000 forinttal szállt be mindenki, az is játékhoz kapcsolódott, 100 forintosok kellettek. Ebből lett egy nagy ajándék a babának, mert én nem vagyok babonás...
Nagyon élveztem a napot, utána elmentünk a kemény maggal kocsmázni.
Az, hogy ezt valaki bulinak, összejövetelnek vagy anyámkínjának nevezi, pont nem érdekel
"Szeretnek gyereket, rajta is vagyunk az ugyon, de engem az ilyentol elkap a sikitofrasz. Csak nem latom ertelmet. Ennyi."
Akkor te majd nem tartasz, nem kötelezõ. Én meg lánybúcsút tartom egy nagy hülyeségnek, ezért amikor férjhez mentem, nem tartottunk lánybúcsút. Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!