Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoktátok verni a gyermekiteket?

Szoktátok verni a gyermekiteket?

Figyelt kérdés

2022. okt. 30. 08:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
64%

"Szóval én is, mint mindenki, rendszeresen "ki szoktam kapni".

Nem mindenki. Én a 80-as években voltam gyerek, és soha nem ütöttek meg minket a szüleim. És anyukámat sem az ő szülei.

2022. okt. 30. 14:52
 12/28 anonim ***** válasza:
42%

Nekünk a pszichiáter javasolta,hogy nyugodtan szorítsuk meg a kezét,ha agresszív.

Nem vagyok a verés híve,de néha muszáj megfékezni.

Sajnos autista.

Aki jobban bírna vele,jöhet egy hétre nyaralni hozzánk nyugodtan.

2022. okt. 30. 17:54
 13/28 anonim ***** válasza:
40%

Jézusom, azért mert odacsapsz nem lesz lelkileg nyomorék, retardál🤣🤣🤣🤣

Régen még az iskolaban is volt körmös, nem is volt ennyi névtelen kis köcsög

És igen, verem a gyereket, ha az odacsapás annak számít(nem fogok visszajönni értékeléseket nézni, nem nem érdekelnek a kis finnyás,tehetetlen, önállóságra képtelen kölykök képmutató trendi pszichomamijai)

2022. okt. 30. 18:13
 14/28 anonim ***** válasza:
37%
13. Érdekes az én gyerekem verés nélkül tud viselkedni, a tiéd meg veréssel sem. De sok szerencsét majd egyedül az öregek otthonában :)
2022. okt. 30. 18:20
 15/28 anonim ***** válasza:
61%

14! Minket is vertek, mégse hagyjuk magára a szüleinket öregkorukra.

Nem tudom, ez a TÉVHIT honnan ered.

2022. okt. 30. 18:25
 16/28 anonim ***** válasza:
60%
15. Úgy hogy a mai gyerekek már nem fognak Stockholm-szindrómában szenvedni, mint régen sokan. Nézd meg hány ember van egyedül öreg korában ma, szerinted miért? Mert pocsék szülő volt. Aki veri a gyereket rossz szülő, nincs kivétel, és jó eséllyel senki nem fogja rányitni az ajtót. És nem arról beszélek, aki megbánja és próbál javítani, hanem aki még büszke is rá mint a 13-asy
2022. okt. 30. 18:32
 17/28 anonim ***** válasza:
90%
semmilyen formában
2022. okt. 31. 07:23
 18/28 anonim ***** válasza:
53%

16

Nem azért vannak egyedül, mert nyakon húzták néha a gyereket, elhiheted. :D

2022. okt. 31. 09:21
 19/28 anonim ***** válasza:
79%
18. Igen, sok szülő gondolja, hogy jaj most 1-2 pofontól nem lesz semmi baja. Fizikailag valóban nem. Aztán nem értik miért nem vigyázhatnak az unokára, miért nem akarnak a gyerekek karácsonyozni menni stb. Azért mert az a szülő aki bántalmazza a gyerekét, az megbukott mint szülő. Egy sor egyéb rossz nevelési taktika vezet oda, hogy üssön. Ezt megelőzi az, hogy nem hajlandó megérteni, hogy a gyerek agya fejletlen, tanulja az érzelmeket. Az erőszak minden esetben kárt okoz a gyerek lelkében. Mentegethetik itt magukat, hogy ó csak a fenekére csaptam, ó csak a kezére de ez mind mind azt jelenti, hogy nem vagy jó szülő, nem akarod megérteni a gyereked és nem tudod a saját érzelmeidet kontrollálni. Érdekes, nem mész oda és húzod nyakon a pincért ha elrontja a rendelésed. Vagy amikor 15-16 évesen már megtudja védeni magát, vagy már eltudja mondani, hogy bántják és hisznek is neki mágikus módon abbamaradnak a pofonok, kézre és fenékre csapások. Pedig egy 16 éves sokkal fárasztóbb mint egy 4 éves. A bántalmazó szülő is érzi, hogy rossz amit tesz és a büntetést is bezsebeli később.
2022. okt. 31. 09:42
 20/28 anonim ***** válasza:
41%

Na akkor én Stockholm szindrómás vagyok, mint ahogy a 16-os írta.

Engem anyám nyakon húzott párszor, de semmit nem rontott a kapcsolatunkon, szívesen viszem hozzá a gyerekeimet is, nyilván ő nem nyúlhat hozzájuk, amit tiszteletben is tart, maximum én. :)

És nem érzem azt, hogy utálnám anyámat, mert nyakon húzott, mikor rátenyereltem a kályhára, vagy mikor kiakartam tolni magam biciklivel az útra, vagy amikor hazudoztam nagyszüleimnek, hátha kapok tőlük pénzt.

2022. okt. 31. 14:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!