Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan maradjak nyugodt...

Hogyan maradjak nyugodt amikor ordít a gyerek?

Figyelt kérdés
Nem bírom ha kiabálnak velem. 😞 Soha sehol senki. Nagyon rossz gyerekkorom volt, biztos ennek is köze van hozzá. Próbálok türelmes lenni, válaszkész, sokat olvasok a témáról, mert sajnos jó példa nincs gyerekkoromból. De amikor elkezd kiabálni és olyan hangos hogy hiába beszélnék hozzá, terelném el valamivel a figyelmét, meg se hall, olyankor nem tudom mit kéne tennem. 😞 Akaratos. Talán kezdődő dackorszak, pici, éretlen az idegrendszere, tudom tudom, nem is ő a hibás, szeretem, imádom, de valami megoldás csak kéne.
2022. okt. 29. 13:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
En sem birok, azonnal megugrik a vernyomasom es elszall az agyam. A felesleges sikitos hisztitil. Ha beteg vagy elesik az mas. Maskeop is sir es en is birom. En be szoktam dugni a fulem. Egyszeruen egy hisztizos napot nem birok ep esszel elviselni. Kicsit tompit a zajon,d e azert hallom hogy mi van. Es nem jo ha visszakiabalok, mert a gyerek is visszauvolt ,mert azt hiszi ezt kell csinalni. En hagyom es elobb utobb belefárad vagy megunja.
2022. okt. 29. 14:55
 12/19 anonim ***** válasza:
7%

"De ha igy gondolkozol, anyadek se tudták azt éreztetni, hogy a gyerek jó dolog, akkor sajnallak."

Döbbenetes, hogy anyámék ízlése homlokegyenest eltér az enyémtől. Képzeld, ők külön emberek, hát nem elképesztő?

"Élvezzed már a szupi gyerekmentes életedet akkor, távol a gyerek kategóriától.."

Hát biztos jobban is élvezem, mint a kérdező, aki éppen agyf+szt kap a saját kölykétől :D

"Áh ismét egy gyerekmentes aki a gepárd gyorsaságával kommentel a gyerekeseknek. Tudjuk, titeket nem érdekelnek a gyerekek, csak a rengeteg pénz amit spóroltok. Menj vissza szépen a degenerált csoportodba és éld ott ki a frusztrációd! Köszi!"

Mivel épp itt vagyok a gyakorin, a gepárd gyorsaságával kommentelek MINDEN kérdésre, ami a főoldalon megjelenik. Elképesztő, mi? Mondjuk, én legalább nem gyereknevelés helyett gyakorizok, mint te! :D Gondolom gyerek berakva tablet/tévé elé, ez ám a gyereknevelés! Büszke lehetsz magadra! :D

Milyen degenerált csoportom van a Gyakorikérdéseken? Csak nem a Gyermekmentes övezetre gondolsz, aminek semmi köze nincs a gyikhez, és csak az elmeroggyantak nevezik csoportnak még ennyi év után is? (gyengébbek kedvéért: az egy oldal)

Frusztráció...nekem a kérdező hangyabokányival frusztráltabbnak tűnik!

Egyébként nem igazán értem, miért kellett töröltetni a kommentem, én csak segíteni akartam. Ha felbukkan egy childfree, tök mindegy, hogy épp agyvérzést kaptok a gyerektől, akkor is mindig rájön hirtelen mindenki, hogy a gyerek egy mekkora csoda! Én csak azt akartam, hogy a kérdező is rájöjjön, ti meg meg akarjátok akadályozni, hát ez nem szép tőletek!

2022. okt. 29. 15:02
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, nálunk az szokott segíteni, hogy próbálom az érzéseit racionalizálni. pl.: Annácska, most azért kiabálsz, mert mérges vagy? Azért vagy mérges, mert szeretnél még játszani, és anya el akart vinni pelust cserélni? Figyelj rám, elmegyünk gyorsan pelust cseréni, hozhatsz egy babát magaddal, és peluscsere után jövünk vissza játszani.

vagy: Fáj valamid, azért kiabálsz? Megöleljen anya? Bekenjem a fogadat?

Rettenetesen néz ki így leírva (mintha valami elmeroggyant beszélne :D), de amúgy tényleg így szokott működni, az esetek 90%-ában, és abbamarad a kiabálás. A maradék 10-ben nekem is van, hogy elszáll az agyam, pl. egész nap nem bírok türelmes lenni így, és ha épp rosszabb napja van, és bármit csinálok, semmi se jó, akkor én se tudok nyugodt maradni. Az én lányom másfél éves. A te gyereked mennyi idős?

2022. okt. 29. 15:14
 14/19 anonim ***** válasza:
55%
12. Igen, csak tablet lehet, hu de megsértettél de eszed mint egy aranyhalé, nem igazán talál be. Ha nagyon szeretnéd tudni, kapaszkodj meg alszik a gyerek, de várj apja is van 😂😂😂 egyedül vagy ennyire sötét? Nyuszika, nem kell irigykedned, hogy neked senki nem akar gyereket csinálni, mint a többi koszlott barinődnek, tudom, nagyon nehéz elviselni a frusztrációt, de járhatnál sportolni és akkor lehet akadna valami szerencsétlen neked is :)
2022. okt. 29. 19:54
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
#14 Legalább nem kölyökordítàsra fog felkelni hajnal 2-kor mint te. Irigy vagy rà, mert tudja èlvezni az èletèt. Ellentètben veled.
2022. okt. 30. 21:44
 16/19 anonim ***** válasza:
15. Mire lennék irigy? Arra, hogy gyerekmentesként írogatok a gyakori gyerekes rovatába, Balufiú? Próbáltok megsérteni minket, de tudod a legtöbb ember szereti a gyerekét és nagyon boldog az élete. Ez olyan mintha egy kutyatartót cseszegetnél, hogy irigy a macskásokra, mert sétáltatni kell esőben is a kutyát. Persze vannak részek amik nem jók, de veletek ellentétben mi voltunk gyerek nélkül is és gyerekkel is és pontosan tudjuk a különbséget. Nem kérném vissza a régi életem, bármennyire jó volt. Te viszont Balu, gyerekmentesként azzal töltöd az időt a gyerekesek fórumán, hogy szidod a gyerekeseket. Ez az az irigylésre méltó élet? :)
2022. okt. 31. 07:30
 17/19 anonim ***** válasza:
60%
Én elfogadom, hogyha valaki nem akar gyereket, de valami nem stimmel, ha az illető azzal keresi az önigazolást, hogy gyerekes fórumokban olvasgat, és mások orra alá dörgöli, hogy bezzeg neki nincs ilyen problémája, mert nincs gyereke :D
2022. okt. 31. 13:06
 18/19 anonim ***** válasza:
13-as, hát neked csodagyereked van, ha 1,5 évesen hat rá az ilyen érzelemracionálás vagy nem tudom. :D
2022. okt. 31. 13:14
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt nem tudom, hogy csoda-e (nekem nyilván az :D), de amúgy tényleg működik nálunk. Szinte mindent meg lehet vele beszélni, de tegyük hozzá, hogy ő is mondatokban beszél már. Most nagyon érdeklik az érzelmek, mondta is a múltkor, hogy anya mérges. Tényleg az voltam :D
2022. nov. 2. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!