Hogyan maradjak nyugodt amikor ordít a gyerek?
"De ha igy gondolkozol, anyadek se tudták azt éreztetni, hogy a gyerek jó dolog, akkor sajnallak."
Döbbenetes, hogy anyámék ízlése homlokegyenest eltér az enyémtől. Képzeld, ők külön emberek, hát nem elképesztő?
"Élvezzed már a szupi gyerekmentes életedet akkor, távol a gyerek kategóriától.."
Hát biztos jobban is élvezem, mint a kérdező, aki éppen agyf+szt kap a saját kölykétől :D
"Áh ismét egy gyerekmentes aki a gepárd gyorsaságával kommentel a gyerekeseknek. Tudjuk, titeket nem érdekelnek a gyerekek, csak a rengeteg pénz amit spóroltok. Menj vissza szépen a degenerált csoportodba és éld ott ki a frusztrációd! Köszi!"
Mivel épp itt vagyok a gyakorin, a gepárd gyorsaságával kommentelek MINDEN kérdésre, ami a főoldalon megjelenik. Elképesztő, mi? Mondjuk, én legalább nem gyereknevelés helyett gyakorizok, mint te! :D Gondolom gyerek berakva tablet/tévé elé, ez ám a gyereknevelés! Büszke lehetsz magadra! :D
Milyen degenerált csoportom van a Gyakorikérdéseken? Csak nem a Gyermekmentes övezetre gondolsz, aminek semmi köze nincs a gyikhez, és csak az elmeroggyantak nevezik csoportnak még ennyi év után is? (gyengébbek kedvéért: az egy oldal)
Frusztráció...nekem a kérdező hangyabokányival frusztráltabbnak tűnik!
Egyébként nem igazán értem, miért kellett töröltetni a kommentem, én csak segíteni akartam. Ha felbukkan egy childfree, tök mindegy, hogy épp agyvérzést kaptok a gyerektől, akkor is mindig rájön hirtelen mindenki, hogy a gyerek egy mekkora csoda! Én csak azt akartam, hogy a kérdező is rájöjjön, ti meg meg akarjátok akadályozni, hát ez nem szép tőletek!
Kérdező, nálunk az szokott segíteni, hogy próbálom az érzéseit racionalizálni. pl.: Annácska, most azért kiabálsz, mert mérges vagy? Azért vagy mérges, mert szeretnél még játszani, és anya el akart vinni pelust cserélni? Figyelj rám, elmegyünk gyorsan pelust cseréni, hozhatsz egy babát magaddal, és peluscsere után jövünk vissza játszani.
vagy: Fáj valamid, azért kiabálsz? Megöleljen anya? Bekenjem a fogadat?
Rettenetesen néz ki így leírva (mintha valami elmeroggyant beszélne :D), de amúgy tényleg így szokott működni, az esetek 90%-ában, és abbamarad a kiabálás. A maradék 10-ben nekem is van, hogy elszáll az agyam, pl. egész nap nem bírok türelmes lenni így, és ha épp rosszabb napja van, és bármit csinálok, semmi se jó, akkor én se tudok nyugodt maradni. Az én lányom másfél éves. A te gyereked mennyi idős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!