Ez meg a másik,hogy mi dolgozunk,a gyerekek meg közlekednek suliba,edzésre,stb. Legyen náluk telefon,tudjanak szólni,ha gond van,és tudjam merre járnak.
2022. okt. 26. 19:00
12/24 anonim válasza:
8 évesen kapott. Külföldre költöztünk, nem beszélte a nyelvet, egyedul, taxival járt iskolába másik varosba.
2022. okt. 26. 19:02
13/24 anonim válasza:
Amikor szükséges lesz. Ha egyedül jár iskolába, azt az esetet én is szükségesnek látom, de biztosan nem okostelefont kap majd. Avval ráér.
2022. okt. 26. 19:07
14/24 anonim válasza:
4 évesen már kapott, párom késztett rá rajzprogramot. 6 éveeen lecseréltük az enyémre. 8 évesen kapott telefonszámot és egy úhabb ( apukámé volt) telefont. 11 évesen lett először vadiúj saját telója. Igen gáz ha csak ballagásra kap. A mai gyerekek azon kommunikálnak egymással, játszanak online. Kimarad a közösségből így.
2022. okt. 26. 19:12
15/24 anonim válasza:
Ezt fel kell írnom, ha lesz egy 3 éves gyerekem, el ne felejtsek neki beszerezni okostelefont, tabletet, laptopot, és xbox-ot, ja egy és egy 160 centi átlójú 8k-s tévét, hogy nagyban is tudja nézni a mesét. Tökre megéri gyereket tartani.
2022. okt. 26. 19:22
16/24 anonim válasza:
Hát akkor mi kivételek vagyunk
Én 30 vagyok. 9éves koromban kaptam meg az első telefonomat.
Fiam most elsős, még nincs 7 éves és kapott már telefont. Egyedül jár haza, így nekem megnyugvás, hogy el tudjam érni.
2022. okt. 26. 19:32
17/24 anonim válasza:
10 évesen kapott a fiunk okostelefont. Egyedül jár iskolába, így szükséges is, na meg a barátaival is chatelnek, online játszanak. Ez ma már így van, ha tetszik nekünk, ha nem.
2022. okt. 26. 19:44
18/24 anonim válasza:
hmmm...en szerintem a lanyomnak akkor veszek hogyha elkezd egyedul jarni suliba... nekem pl az lenne a fontos ha nem en viszem hozom hogy eltudjam erni vagy o engem ha valami baj van...
2022. okt. 26. 20:17
19/24 anonim válasza:
"Tekintve,hogy az elmúlt években az online oktatásban csak azzal tudták résztvenni,és a 6.osztályos gyerekeknek minden hétvégére van olyan feladat,amit krétán kell beküldeni,így igen,elég gáz"
Hogy mi van? Most ez komoly, hogy laptoppal nem lehet, csak a bélyegnyi képernyőjű idegesítő kütyüvel?? Hogy a bánatban? Még egy sms-t is nehéz megírni rajta!
2022. okt. 26. 20:27
20/24 anonim válasza:
És megint megjöttek a szerencsétlen gyerekmentesek. Miért nem mentek a ferraritokkal egy kört, ha már annyit spóroltok a gyereken? Nem tudtok mással foglalkozni, csak a gyerekesekkel igaz? Nehéz lehet ilyen frusztrációval élni.
Amúgy 9-10 évesen, én is akkor kaptam, nagyon vágytam már akkor rá. Ha valami oknál előbb kellene neki, akkor valami lebutított verziót adnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!