Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves korában adnál saját...

Hány éves korában adnál saját telefont gyereknek?

Figyelt kérdés

2022. okt. 26. 18:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%
10 kb. Addig felesleges.
2022. okt. 26. 18:37
 2/24 anonim ***** válasza:
47%
Annyi idősen amikor én kaptam, 13 évesen. De akkor is csak feltölő kárytásat.
2022. okt. 26. 18:40
 3/24 anonim ***** válasza:
54%
13-14 évesen, én is akkor kaptam. Feltöltőkártyás volt, semmi extra. Most várom az első gyermekem, biztos hogy nem kap kütyüt hamarabb. Van egy ismerősöm, az 5 éves gyereke egész nap tabletezik. Rosszul vagyok ettől.
2022. okt. 26. 18:43
 4/24 A kérdező kommentje:
A mai világban nagyon gáz, ha valaki 14 évesen kap okostelefont?
2022. okt. 26. 18:46
 5/24 anonim ***** válasza:
83%
Sztem nem gáz, ez a szülő döntése. Minden gyerek más és csak a szülő tudja hogy az ő gyereke elég érett hozzá.
2022. okt. 26. 18:49
 6/24 anonim ***** válasza:
60%
12 éves korában kb, de valami olcsóbbat csak.
2022. okt. 26. 18:52
 7/24 A kérdező kommentje:
Most 4-es a gyerekem, azt tervezzük, hogy kap telefonálásra egy feltöltős telefont, és ballagására kapna egy okostelefont
2022. okt. 26. 18:53
 8/24 anonim ***** válasza:
87%
Tekintve,hogy az elmúlt években az online oktatásban csak azzal tudták résztvenni,és a 6.osztályos gyerekeknek minden hétvégére van olyan feladat,amit krétán kell beküldeni,így igen,elég gáz.Nálunk 10 évesen kaptak amúgy sajátot.Ez nem jelenti azt,hogy korlátlanul,egész nap azt nyomkodhatják.Osztály csoport is van amúgy messengeren már alsó tagozatos oknak is,ahol a leckét tudják pl küldeni betegség esetén,mert a krétába azt nem töltik fel.
 9/24 anonim ***** válasza:
83%

Érdemes lenne úgy is feltenni a kérdést, hogy hány éves korában ADTÁL telefont a gyerekednek. Kizárólag olyanok válaszát várva, akik már adtak. Egész más válaszok születnének.

Hogy gáz-e, ha 14 éves koráig nincs telefonja? Írhatunk itt akármit, nem a mi véleményünk a mérvadó, hanem az övé és a kortársaié. Ha emiatt kinézik, és csomó mindenben (közös chatelesek stb.) nem vehet részt, és ez neki rossz, kiközösítve érzi magát, akkor gáz. Ha nem ilyen a közösség, vagy neki ez nem fontos, akkor nem az.

10/24 anonim ***** válasza:
88%
A kislányom 2.osztály kezdetekor kapott, mert akkor kezdett el az iskolából egyedül elmenni.
2022. okt. 26. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!