Vélemények a Júlia névről?
Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 09:56
12/31 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik és simán adnám is, ha a férjem exét nem így hívnák. :D Egyébként én majdnem Júlia lettem, csak apukám megvétózta. Sajnos.
13/31 anonim válasza:
Nekem tetszik nagyon, listás is volt.
14/31 anonim válasza:
Sok kislányt hívnak így, szerintem egyáltalán nem öreges. Szép név.
15/31 anonim válasza:
Szép név, adnám is.
Gimiben az évfolyamunkon volt egy Júlia, ő mindig szólt, hogy ne Julizzák. :)) Jóban voltunk, ő jut eszembe erről a névről, így öregesnek sem érzem.
16/31 anonim válasza:
Semmi szép, semmi nőies nincs benne. A legcsúnyább női név a Henrietta, Krisztina Erika, Dzsennifer nevek mellett.
17/31 anonim válasza:
Végre egy értelmes, szép név...
20/31 anonim válasza:
Szép név, én adnám is. Ami kicsit visszatart mégis, azok a becézései, inkább azok öregesek nem a Júlia. Fura, hogy valaki szerint ez nem nőies, szerintem meg pont az egyik legnőiesebb név amit választani lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!