Mi a véleményetek a Júlia névről? Öreges manapság egy kislánynak?
Figyelt kérdés
2018. júl. 31. 09:21
1/17 anonim válasza:
Szerintem olyan mint az Anna.Sosem megy ki a divatból.A Julcsi becézés meg abszolút nem öreges.Amúgy nagyon szép név.
2/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név!! Nekem mindig egy kifinomult, szep nő jut róla eszembe. :)
3/17 anonim válasza:
Én ismerek egy 5 éves Júliát. :) Bár én nem adnám, de annyira gyönyörű, annyira passzol a kislányhoz a név, nagyon jól tette az anyukája, hogy nem állt be a Hanna sorba.
4/17 anonim válasza:
Szep, en csak azert nem adnam mert regen volt egy osztalyfonokom Julia es gyuloltem.
De tobbet is ismerek 20-30 evesek, nem mondanam oregesnek.
5/17 anonim válasza:
Több 3 év alatti Júliát ismerek.
Ha a kisfiunk lány lett volna, ő is Júlia lett volna. Csodaszép név.
6/17 anonim válasza:
Benne van a 100 leggyakoribb újszülött név között, úgyhogy nem lesz öreges.
Szerintem jó név, nem annyira tucat, de ismert, nekem Júliaként királylányos, Julcsiként meg kedvesen falusias, és elég sok nyelvben létezik.
7/17 anonim válasza:
Én meg ismerek egy 6 évest, a lányomat. :-)) És az a durva, hogy lesz még + 2 Júlia nevű kislány az osztályában.
Ezek szerint jó páran vagyunk, akik nem tartjuk öregesnek. :-)
8/17 anonim válasza:
Nem öreges, nagyon sok kislányt hívnak így. Nagyon szép név.
10/17 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy öreges, pl. tudom ,hogy a szomszéd baba Júlia lett volna, ha kislány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!