Vélemények a Júlia névről?
Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 09:56
1/31 anonim válasza:
Szerintem szép!
De gyerekemnek nem adnám, mert majd amikor a történethez ér tanulmányai során, sokan fogják cssztetni!
2/31 anonim válasza:
Szép név, de én sem adnám. Nekem öreges.
3/31 anonim válasza:
Nekem is tetszik :) Szerintem gyönyörű név. A második lányom Julianna lesz, de egy ideig erősen ingáztam a Júlia és Julianna között (végül a szentimentalizmus nyert, a nagymamám hívták Juliannának).
4/31 anonim válasza:
Kicsit régies, de vállalhafó. Én nem adnám mivel nagymamám Júlianna volt.
A Rómeó és Júlia pedig az egyik legszebb szerelmi történet a világirodalomban, nem értem mivel csesztetnék?
Plusz bármikor kijöhet egy sikeres könyv/film bármilyen nevű szereplővel, aki emiatt nem ad egy nevet az elég retardált.
5/31 anonim válasza:
Lányom Júlia :-) Felénk meglepően sok van belőle 10-13 éves korosztályban (a 25 fős osztályában pl. 3 Júlia van - na azért ennyire nem gyakori sztem), így nekem nem tűnik öregesnek.
8/31 anonim válasza:
Nagyon szép.
De itt csak a Zara meg Larina nevek a szépek, ne foglalkozz a pontozgatókkal.
9/31 anonim válasza:
Ja, meg a Lili, Liza, Hanna, stb. modern nevek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!