Mi a véleményetek a Júlia névről?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 17:10
2/14 anonim válasza:
Nagyon szép név. Van egy ilyen nevű ismerősöm. Őt egyébként Julcsinak becézzük. A becézett formája is tetszik? Nekem igen, de sok embernek úgy már nem.
3/14 A kérdező kommentje:
Nekem ez a nevem,mindenhogy becéznek kivéve a julis,julika,juli....ezeket sosem szokták...:)
2012. okt. 9. 17:22
4/14 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Szerintem szép név. Én második névnek terveztem. Úgy képzeltem, hogy a kislányom Flóra Júlia lesz, de egy GYÖNYÖRŰ kisfiam született. Őt Zalán Dániel-nek neveztük el.
5/14 anonim válasza:
Szerintem szép név:) Viszont ha lenne gyerekem nem adnám neki ezt a nevet, mert lehet nem tetszene neki hogy régies.
6/14 anonim válasza:
Most ismét kezd divatos név lenni, és ennek örülök, hiszen jómagam is ennek a névnek viselője vagyok. Sokféleképpen lehet becézni, a viselője karakteréhez illően. Engem csak simán Júliának hívnak, a közeli ismerőseim, családom a Lia rövidítést használják.
7/14 Ian Catman válasza:
Klasszikus, és örökzöld. (Latin eredetű, a Julius női megfelelője.) Sohasem fog kimenni a divatból, ahogy az Anna sem például. És szerintem szép és romantikus.
8/14 glaslo1 válasza:
A világ leggyönyörűbb örökzöld klasszikusának főhőse!--mindig is imádtam és eszméletlen szépnek tartom!
9/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2012. okt. 13. 10:50
10/14 anonim válasza:
Nekem tetszik, szép keresztnév. F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!