Az Andrea névről nektek milyen személyiségű ember jut eszetekbe?
Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 15:05
2/9 anonim válasza:
Nincs olyan név, ami a személyiségre utal, mert nem a név határozza azt meg.
3/9 anonim válasza:
Én csak hideg,álmatag és zárkózott Andreákat ismerek.Biztos peches vagyok,de az én Andi ismerősöm egytől egyik gyökér.Ötöt ismerek.
4/9 anonim válasza:
Humoros, kedves, vidám, néha szeleburdi, jólelkű. örökifjú, néha érzelmes. Tud lelkesedni, és együtt is tud érezni veled ha kell.
Anyám Andrea és ő ilyen. 40 éves, de a lelke, gondolatai,, mindennapi viselkedés olyan mintha 25 éves lenne. Nagyon jó fej. De szerintem nem a névtől függ, hanem a személyiségétől.
7/9 A kérdező kommentje:
Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy egy névvel nem lehet egy egész személyiséget beskatulyázni. Csak kíváncsi vagyok, ha valaki meghallja ezt a nevet, mi jut róla eszébe.
2012. okt. 7. 20:01
8/9 anonim válasza:
Én 4 Andit ismerek, és nem lehet rájuk mondani, hogy uncsik vagy rosszindulatúak lennének. Jó fejek, szimpatikusak, és jókat lehet velük nevetni.
9/9 anonim válasza:
Sok Andit ismerek, mind rįbancok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!