Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mely országokban van lehetőség...

Mely országokban van lehetőség arra, hogy a születendő baba nemét kiválasszuk? És ez összegben hová tehető?

Figyelt kérdés
Ne ítéljetek el, természetesen az a fontos, hogy egészséges legyen, de 4 kisfiú mellé nagyon vágyunk egy kislányra.
2022. okt. 23. 08:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező, azt a pénzt költsétek terápiára mert nagyon betegek vagytok.

Elgondolni nem tudom mi játszódik le bennetek, de én is mindig szerettem volna egy kislányt, valahogy gyerekkorom óta "tudtam", hogy egyszer lányom lesz. Hát nem lett. Második fiamat várom, aki bő 1 hónap múlva érkezik és mivel 2 gyermeket terveztünk, nem is lesz több. Na de ilyet, hogy azon agyaljak hogy tudnám befolyásolni a nemét... meg sem fordult a fejemben. Imádom őket és az a legnagyobb kincs ha egészségesek. Teljesen lényegtelen a nemük!

2022. okt. 24. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!