Mely országokban van lehetőség arra, hogy a születendő baba nemét kiválasszuk? És ez összegben hová tehető?
Igen, ebben igazad van. De ott, ahol 4 fiú után súlyos összegeket fizetnének azért, hogy lány legyen, ott borítékolható, hogy lesz különbségtétel. És ne legyenek illúzióid - a legtöbb családban most is vannak.
"Egy kisebb országban ezt egyszerűen nyomon lehetne követni"
És az 1001-dik lányt akarónak már azt mondod, hogy bocs, amíg 500-an nem akarnak fiút, addig stop van.
A rosszindulatot keresd máshol, ne nálam.
15, Ha te előre borítékolod, hogy a kérdező különbséget fog tenni a gyerekei között a lánya javára, ha egyszer valahogy születik egy lánya, anélkül, hogy ismernéd, bocsi, de 100%os tiszta rosszindulat. Ráadásul ezt kivetíted mindazokra, akik ehhez az eljáráshoz folyamodnának. Én meg pont úgy gondolom, hogy felszabadultabban tudna törődni a fiaival, ha születne egy lánya, mert a boldogságnak éppen ilyen hatása van.
Egyébként meg de, pontosan úgy gondolom, hogy lenne egy meghatározott kvóta évente fiúkra és lányokra, meg várólista, és az 1001.embernek ki kellene várnia, amíg új kvóták nyílnak. Ez így logikus. Örökbefogadásnál is várólista van.
18, Kiforgatod a szavaimat és álszent vagy. Ne mondd, hogy te nem leszel attól boldogabb, felszabadultabb, ha megkapod, amire vágysz.
Én kiszálltam, de fogadjunk, hogy te nem bírod ki, és ideböffentesz még valami nagy "igazságot", a magad fajta úgysem bírja ki, hogy ne az övé legyen az utolsó szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!