Mely országokban van lehetőség arra, hogy a születendő baba nemét kiválasszuk? És ez összegben hová tehető?
Figyelt kérdés
Ne ítéljetek el, természetesen az a fontos, hogy egészséges legyen, de 4 kisfiú mellé nagyon vágyunk egy kislányra.2022. okt. 23. 08:20
1/21 anonim válasza:
Ilyen sehol nincs. Olyanesetbenvizsgaljaka nemet, ha nemspecifikus genetikai betegseg miatt fontos, akkor megnezik, es csaka lanyt/fiut ultetikbe. Egyebkent tudtommal meg embrioorokbefkgadasnal sem nezik meg.
2/21 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam igen, de akkor pénzért nincs ilyen lehetőség. Értem, köszönöm szépen a választ.
2022. okt. 23. 08:31
3/21 anonim válasza:
Amerika, és mindennel együtt olyan 8-10 millió forintnak megfelelő dollár
4/21 anonim válasza:
Egyesült Államok, Mexikó, Panama, Cseh Köztársaság, Ciprus, Nigéria, Jordánia. Mexikóban kB 1500 peso maga az eljárás. Ezt spanyol oldalakról google-ztam ki neked, magyar oldalakon elég szűkös az információ. Viszont fontos tudni, hogy a spermaválogatás eredménye sem 100%-os, csupán 50%-ról 70%ra növeli az esélyt. Mexikóban arra is van lehetőség, hogy fizetős lombik eljárásban veszel részt, és a megtermékenyült embriók közül a kívánt nemű, 100%-ig egészséges embrió(k)át ültetik vissza. Ennek nyilván megvan a maga borsos ára.
5/21 anonim válasza:
Azt nem tudtam, hogy Csehországban lehet, de Amerikában tuti biztos. Had ne mondjak véleményt arról, aki azért vállal gyereket, hogy az adott neme lehet, gondolom az utolsó kettő is ezért született. Agyrém..
6/21 anonim válasza:
De az meg van amúgy, hogy ehhez lombik programban kellene resztvennetek? Tehát te kapnad a hormonkezelest, szurhatnad magad naponta, mehetnél peteleszívasra, majd a beultetesre. Egyáltalán nem biztos, hogy sikeres lenne az első alkalommal
7/21 anonim válasza:
6, nem feltétlenül! Két eljárás van, az egyik a sima spermiumleválogatás és inszeminációval megtermékenyítés. Ez olcsóbb, de minden téren kevésbé biztos eredményt ad, már a megtermékenyülésnek is kisebb az esélye, a kívánt nem esélye pedig csak 70% körüli. A másik eljárás valóban a lombik.
8/21 A kérdező kommentje:
5-ös. Nem azért születtek... Rosszindulat a köbön..
2022. okt. 23. 11:41
9/21 anonim válasza:
8. Jaja én vagyok a rosszindulatú, nem az, aki sorra szüli a gyerekeket és több milliót hajlandó lenne kifizetni hogy lány legyen😂
10/21 anonim válasza:
9, igen, te vagy rosszindulatú. Miért ördögtől való, ha valaki szeretne lányt vagy éppen fiút? Ha szereti az összes gyerekét és nem különbözteti meg őket, akkor milyen racionális érv van ellene? Ha x számú azonos nemű gyerek után engedné a kormány a következő gyerek nemének a befolyásolását spermaleválogatással (nyilván nem az embriók közti válogatást javaslom), azzal növelhető lenne a születendő gyerekek száma, és a nemek aránya sem borulna fel, mert csak mondjuk két vagy három azonos nemű gyerek után engednének egy eltérő neműt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!