Magyarországon van lehetőség olyan 12 éves kortól igénybe vehető, államilag támogatott nem-változtató beavatkozásokra mint a liberális európai országokban?
Úgy tudom a svédeknél, dánoknál meg az angoloknál már több ezer 12. életévét betöltött gyerek igényelte ezt a hormonokkal gyógyszeresen történő nem-változtató beavatkozást.
Nálunk is van lehetőség ilyenre?
Én csak azt nem értem ebben az LMBT-dologban, hogy ha már a liberálisok segíteni akarnak rajtuk, akkor azt miért úgy teszik, hogy támogatják az átműtésüket meg a homoszexuális szexet?
Miért nem inkább átnevelő táborokba és elmegyógyintézetekbe küldik őket, ahol átnevelnék őket cisznemű heterókká. Mindenki csak nyerne vele, ők maguk is, mert senki se nézné le őket, és a társadalom is, mert ők is csinálnának gyereket.
"Mikor olvastam a kérdést, akkor nem értettem, hogy mi 'nem változik'. Aztán rájöttem..."
Az hogy a csíra még nem tuggya faxa van e vagy pinája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!