Melyik országban lehet idén nyaralni Covid oltás nélkül? Az utazást is beleértve. Szóval a szomszédos országokba kocsival persze, de messzebbre van olyan légitársaság, amelyik nem kér oltási igazolást, tesztet stb? Mik a lehetőségeim oltások nélkül?
Dehogy kérnek🤦♀️🤦♀️Ha oda nem kérnek akkor szerinted vissza fognak?
Konzuli oldalon nézz utána a kiválasztott helynek és képben leszel.
Van nyilván hely ahol még tartják ezt a butaságot de a legtöbb ország már belátta hogy ennek a hisztinek semmi értelme hisz influenza szezon idején is belehetne mindenkit zárni hónapokra.Basszus még mindig egyesek itt tartanak?
Addig menj kérdező míg vissza nem jön a hiszti.
Romániába már megszünt az összes korlátozás
Oda mehetsz az tuti, vannak ott szép helyek...:)
olcsó is
Én vagyok az első.
Amióta oltásit kérnek, mi nem voltunk sehol. De ha a hírekben az van, hogy kérik, akkor nem fogok odamenni és aztán reménykedni, hogy hátha nem. Tavaly igenis arról volt szó, hogy Magyarországba lépéshez kell. Vagy hazudnak a kormány honlapján? Az oké, hogy a tapasztalatok szerint senki le se szarja, DE arra nem lehet alapozni. Nem mindenki teheti meg azt sem, hogy mondjuk a határon berakják karanténba és 1. kifizethet többszázezer forintot érte, 2. nem dolgozhat hetekig is kibsszák a melóhelyéről.
Annyira marha laza mindenki, komolyan.
És nem tudom, idén mi változott, észrevétlenül töröltek el mindent vagy mi?
Értelmes ember is írhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!