Melyik légitársaságnál van lehetőség kisállatot (macskát) az utastérben ölben, hordozóban szállítani?
Figyelt kérdés
Hallottam,hogy van ilyen opció,de még sosem repültem,nemhogy állattal. Hogy működik ez? (azon kívül hogy egy fajból max 2 utazhat így)
Feláras? Milyen poggyásznak számít így,és súlyban hozzáadódik valamihez?
Angliába szeretnék majd költözni cicával,de még nem most,hosszabb távú terv.
2015. jan. 4. 04:19
2/6 anonim válasza:
Nem kizart, termeszetesen lehetseges, majd a poggyaszok kozt minusz negyveb fokban fog utazni a kisallat mi? :D Fel kell hivni oket telefonon, es megkerdezni. Valami kulon spec szallitokosar kell nekik, meg a szokasos allatutlevel, chip, oltasok, ilyenek.
3/6 anonim válasza:
Igen, felaras amugy. Ha meg nem repultel, akkor erdemesebb elotte allat nelkul repulni, nehogy kellemetlen meglepetesek erjenek, vagy valakit utitarsul valasztani, aki vagja a temat. Semmikepp ne hagyd, hogy a poggyaszterbe tegyek a cicat, az elegge embertelen megoldas, akkor inkabb vidd ki kocsival es utkozben alljatok meg valami pet freindly hotelben egy napra, mert kocsival meg nagyo hosszu az ut a cicanak.
4/6 anonim válasza:
En a Legutóbb alitalia - val utaztam, ott egy nő egy macskát vitt magával a gépre :D szóval náluk pl tuti lehet..
5/6 anonim válasza:
A macska nem poggyász, hanem élő állat, ami a legtöbb járaton nem szállítható. Kivétel ez alól a vakvezető kutya, de vakvezető macska nincs, tehát az utastérbe nem engedik fel.
Régen volt ilyen, hogy ketrecben mehetett a raktérbe, de ott meg nincs fűtés, hosszabb utakon megsínylette az állat, ezért ezt kivezették.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!