Miért van ebben a kategóriában ennyi brutál megkeseredett szülő?
Figyelt kérdés
2022. okt. 22. 19:48
1/7 anonim válasza:
Pont azért, amiért sok itt a megkeseredett childfree is: a megkeseredésnek ugyanis semmi köze ahhoz, hogy szülő-e az ember, vagy sem.
2/7 anonim válasza:
Mert aki boldog és jól érzi magát minek kèrdezzen?
3/7 anonim válasza:
Ezen én is fennakadtam ma, nem megkeseredett szülőként. Ők valószínűleg már szülőségük előtt is rosszfejek voltak. A gyermekvállalás nem tesz automatikusan frusztráltá, úgyhogy más oka lehet.
4/7 anonim válasza:
A gyerekvállalás sokak életében hatalmas törést jelent. Ezért van annyi szülő aki megbánta, hogy gyereke lett, rengeteg házasság ezért megy tönkre, ezért vannak családon belüli bántalmazások. Nem mindenki alkalmas szülőnek, de sajnos még mindig az a trend, hogy szüjjé', szüjjé' minél többet.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem trend ez a szüljé' minél többet.
Én csak azt sajnálom, amikor idetéved egy anyuka kétségbeesetten kér segítséget és még jól sárba döngölik itt is.
Ezt felháborítónak találom. Tudjuk milyen nehéz az anyaság, és a másik segítése helyett, csak jól lehordani tudjuk, meg kiforgatni a kérdést és beleprojektálni a saját keserű életünket.
6/7 anonim válasza:
Akik boldogok a gyerekkel, vele foglalkoznak, és nem itt írogatnak. Én csak kíváncsiságból járok fel ide, de sokszor megdöbbenek a kérdéseken, a válaszokon még inkább.
7/7 anonim válasza:
"anonim ***** válasza:
Akik boldogok a gyerekkel, vele foglalkoznak, és nem itt írogatnak."
Ez azért erős kijelentés. Biztos majd kuksolok egy órát a sötétben, míg szopizik a gyerek, különben a gyk népe boldogtalannak fog gondolni 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!