Megkeseredett nő leszek a babanélküliség miatt? Hogy kezeljem?
1 éve próbálkozunk a férjemmel, 31 éves leszek nem sokára és 3 gyereket terveztünk, de így nem tudom, 1 is összejön-e :((
1 hét múlva megyek orvoshoz, elkezdem kivizsgáltatni magam.
Annyira fáj a sikertelenség, hogy egyszerűen képtelen vagyok kisbabát látni, megérinteni meg aztán egyáltalán nem, mert rögtön elsírnám magam.
Odáig jutottam, hogy ha a férjem megy az előző házasságából született gyerekét látogatni, már nem is akarok róla történeteket hallani annyira fáj, hogy az előző nőnek sikerült az ami nekem nem.
Persze szereti azt a gyereket, játszanak, összebújnak...ebbe belegondolni rettentő fájdalmas.
Aki régóta próbálkozik babával és nem jött össze neki, hogy élte túl, hogy ne "kattanjon be"?
Nem tudom nem akarni ennyire, hiszen vagy vágyom egy babára, vagy nem, képtelen vagyok lazán felfogni a dolgot, minden menstruáció egy újabb sírós nap.
Ti mit tesztek a túlélésért?
Félek, nehogy egy megkeseredett, gyerekellenes vénasszony váljon belőlem időskoromra akinek sosem volt saját gyermeke.
Egy kicsit túl borúsan látod úgy gondolom. Lehetséges, hogy pitiáner és végtelenül könnyen kezelhető problémád van csak, amit orvos 2 hónap alatt meg tud oldani. Miből gondolod, hogy gyermektelen leszel??? Mi a fiamért 2 évig küzdöttünk, 3 városban kezeltek, műtöttek, szúrtak, vizsgáltak, de eszembe nem jutott, hogy én gyermektelen leszek és megkeseredett. Van, akinek nem jön könnyen, de 99%, hogy meg lehet oldani a problémát.
Legyél kicsit optimistább.
1 év még nagyon kevés idő. Előbb-utóbb belenyugszol, beletörődsz, vagy elfogadod a helyzetet. Lehet, hogy pont akkor jön majd.
Egyes esetekben az is segít, ha örökbe fogadnak, vagy csak komolyan elgondolkodnak ezen a lehetőségen. ne görcsölj rajta, az nagyban ront az esélyeken.
Mi 3 évet vártunk rá és most itt nyújtózkodik a pociban :-)
1 év semmi, honnan veszed, h nem lesz babátok?
De én nem örökbefogadott gyermekre vágyom!
Persze végső megoldásként szóbajön és biztos szeretném, de egy saját gyermek, aki a szerelmed és te magad által alkotott lény...összehasonlíthatatlan.
Azt mondjátok ennyi idő után is van remény?
Olyan jó lenne!
Csak mindenütt olvasom, hogy 30 felett milyen nehéz megfoganni.
Talán nem kellene ennyi gyakorikeredeses rémsztorit olvasnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!