Van összefüggés a vérszegénység-vashiány és a babanélküliség, vetélés között?
A gyenge szervezet miatt nem elég "érett" rá, azért nem sikerül a teherbe esés, vagy következik be a vetélés. Én is vérszegény voltam, még injekciót is kapatm miatta minden héten. Tudom neked ajánlani a "vérképző bio szőllőlevet". Ez van ráírva az üvegre, bio boltokban lehet kapni. Nekem pár hónap ivás után rendbe tette a vérképemet, pedig akkor már évek óta küzdöttem a vérszegénységgel. Mindenképpen próbáld ki szerintem, ártani biztos nem árt, és ha még hozzásegít a fogantatáshoz és a baba kihordásához, akkor az dupla öröm.
Sok sikert. Remélem hamar összejön a várva várt babó.
Köszönöm szépen!
Remélem csak ennyi lesz a probléma (egy éven belül két vetélés)+tavaly beteg baba (21.hét)
És tudatosan készültem a babára, vitamint is szedtem (gravida stb.). Még szörnyűbb lett volna az eredményem ha nem szedem a vitamint be.
Azért imádkozom, hogy csak ennyin múljon az egész. A doki nagyon megijedt, és rögtön egy kimondhatatlan nevű kanalas gyógyszer írt fel. Remélem jó lesz, és hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!