Tényleg ilyen sok lány név kutyanév is?
Szoktam látni tökre normális lány neves kérdések alatt, hogy ezek kutyanevek, én kutyákat ismerek ilyen névvel...pedig én még sose hallottam kutyákat ilyen névvel max bodri, foltos, zsemle stb. Mennyire valós ezek a kommentek? És ha ő kutyanévnek hallotta, tényleg gáz lánynak adni egy lány nevet? Mert azok eleve szép női nevek de valamiért néhány női neves kérdésnél ott látom ezt a kommentet és már kivagyok tőle, pedig nem szoktam magamra venni ilyen névtelen semmit mondó kommenteket de azért hogy ilyen sokszor látom sok fajta névnél, tényleg mond valamit?
Pl.Bernadett névre is láttam pedig ez egy tökre átlagos és szép női név, sosem gondolnám kutyanévnek, Bellánál is láttam, Lottinál is, Lizánál is...ezeket tényleg kutyáknak is adják? Ez az illető már ha 1 illető kommenteli ezt folyton, ilyen sok kutyával találkozik hogy ennyiszer hallja a neveiket? Mert én szoktam látni kutyákat de évente ha 2x hallom mikor szólítják a nevét pl.téren elkaptam a zsemle nevet. Fiú neveknél nem igen látom ezeket a kommenteket.
Viccen kivül, a mi szomszédunk Bella. Ő egy barna színű magyar vizsla. Előtte ismertem egy csivavát, szintén Bella.
Dézivel is találkoztam már, illetve egy golden retri' Bogival is.
Mókás, hogy azt kérdezed, hogy hol hall ennyi kutyanevet... mondjuk kutyás eseményen :D Pl. [link]
Egyébként ismerek Béla és Vilmos nevű kutyákat, de ettől még ezek ember nevek.
Sőt egy ismerősöm (kutyás, igen :D) az első, élete kutyájáról nevezte el a kisfiát (nem Magyarországon). Landon.
Se a Bella, se a Liza, se felsorolt nevek nem kutyanevek, hanem emberneveket adtak kutyáknak. A Morzsi, Fifi, Foltos, Zsömi, ezek kutyanevek. Bár ezeket sem adnám a kutyámnak. Az én kutyáimnak finn női neveik vannak. És? Attól ezek még nem kutyanevek.
A szomszédban volt egy hosszúszőrű tacsi, Liza volt a neve, így ha meghallom azt a nevet, akkor a kutyus ugrik be róla, hiszen 10 évig mindennap hallottam, ahogy hívogatták. Ennek ellenére nem szoktam elrontani mások örömét, és nem szólok be az ilyen neves kérdéseknél, hogy “fujj! kutyanév!!!”
Én pl. “embernevet” adok az állataimnak, így volt már Lara, Saci/Sára, Flóra, Maja, Philip nevű is, de ezeket azért adtam, mert tetszettek, nem azért mert hú milyen király kutya/macskanév 😃
A kutyám Igor 🥰
Attól még ha valakit így hívnak emberben abban is simán tetszik, nem tartom kutyanévnek,de ezek a "nagy dög" kutyák gyakran kapják ezt a nevet is szerintem, olyan vagány 😁
Bármi lehet kutyanév.
Ismerek kutyában Tóbiást is, Molli-t, Frigyest is pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!