Anyósom a születendő babank nevére azt mondta, olyan mint egy kutyanev. Ti is megmondanátok neki a véleményeteket?
Arra lennék kiváncsi, csak én háborodtam e fel végtelenül a történteken vagy jogos a felháborodásom?
Férjem szüleiről tudni kell, hogy nem igazán érdeklődtek a születendő unokájukról (kb. egy hónap múlva születik).
Anyukája nemrég, pár hete kérdezte meg azt is mi lesz a kicsi neve és mikorra is vagyok kiírva (!!).
A napokban a férjem felhívta anyukáját és ő újra a nevét kérdezte, majd mikor a férjem mondta neki ismét, ő szó szerint: “olyan mint egy kutyanév”.
Ezzel persze a férjemet is jól megbántotta. Nagyon gondolkodom, hogy mikor találkozunk velük, kicsit elbeszélgessek vele erről, persze intelligens formában, nem az ő szintjére lesüllyedve.
Hozzátartozik a történethez, hogy férjemet a nagyszülei nevelték és nem a szülei. Anyukajanak szules utáni depressziója volt. Efelett nem ítélkezem természetesen. Viszont az is igaz, hogy nem is keresik a fiukat, csak akkor, ha kell valami..
Unoka felől egyáltalán nem érdeklődtek. Amit én el is fogadtam, de úgy érzem ez most minden határon túlment..
Előre is köszönöm a véleményeket, válaszokat!
Nem, én szimplán jó magasról leszrnám.
Mit foglalkozol vele?
A kicsi neve ha neked és a párodnak tetszik más véleménye ne érdekeljen. Feleslegesen idegesíted magad. Ha már tudjátok, hogy a "kedves" anyós ilyen, akkor engedjétek el. Sajnos vannak ilyen emberek, akik nem tudnak örülni semminek, pedig most talán bepótolhatná amit a fiánál elmulasztott akár.
Hogy egyáltalán mondj e neki valamit? Nos én nem tenném. Csak újabb haragot, megbántást, vitát szülne. De ez az én vélemenyem. A nővéremet ismerve viszont tuti nem tenné zsebre amit kapna tőle a helyedben.
Sok boldogságot, egészséget és szeretetet kívánok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!