Szoktam látni tökre normális lány neves kérdések alatt, hogy ezek kutyanevek, én kutyákat ismerek ilyen névvel...pedig én még sose hallottam kutyákat ilyen névvel max bodri, foltos, zsemle stb. Mennyire valós ezek a kommentek? És ha ő kutyanévnek hallotta, tényleg gáz lánynak adni egy lány nevet? Mert azok eleve szép női nevek de valamiért néhány női neves kérdésnél ott látom ezt a kommentet és már kivagyok tőle, pedig nem szoktam magamra venni ilyen névtelen semmit mondó kommenteket de azért hogy ilyen sokszor látom sok fajta névnél, tényleg mond valamit?
Pl.Bernadett névre is láttam pedig ez egy tökre átlagos és szép női név, sosem gondolnám kutyanévnek, Bellánál is láttam, Lottinál is, Lizánál is...ezeket tényleg kutyáknak is adják? Ez az illető már ha 1 illető kommenteli ezt folyton, ilyen sok kutyával találkozik hogy ennyiszer hallja a neveiket? Mert én szoktam látni kutyákat de évente ha 2x hallom mikor szólítják a nevét pl.téren elkaptam a zsemle nevet. Fiú neveknél nem igen látom ezeket a kommenteket.
Ezert nem kell itt kerdezgetni neveket. Mert tuti lesz egy troll, aki el akarja cseszni, aztan ezen kattogsz. Valassz nevet TE es hagyd ki ebbol ezt az oldalt a sajat lelki beked erdekeben. En mar reg nem kerdezek itt semmit. Max. trollkodok, vagy normalisan valaszolok (pl. ennel a kerdesnel).
2022. okt. 19. 17:47
2/32 anonim válasza:
Ha tegyük fel lesz egy lányod, mondjuk Lara névvel és összefutsz egy Lara nevú kutyával akkor eret vágsz magadon?
Esetleg megváltoztatod a gyereked nevét, mert nem viselhet olyan nevet mint egy állat? Akkor válassz a ritkábban adott nevek közül; pl Orália.
Nem hiszem hogy van aki így nevezi a kutyákát, de ez egy hivatalosan is adható női keresztnév.
Tessék. Megvan a gyereked neve. Nem kell megköszönni.
2022. okt. 19. 17:48
3/32 anonim válasza:
Nekem Bella a lányom, arra is mondják, kutya meg lónév.
Engem nem izgat.
2022. okt. 19. 17:48
4/32 anonim válasza:
Ilyen hülyeséget. Bármi lehet kutyanév. Mondjuk a mi kutyánkat anno pont azért kellett átnevezni, mert valakit az utcában ugyanúgy hívtak és ciki lett volna ugyanazon a néven hívni a kutyust. :)
2022. okt. 19. 17:53
5/32 anonim válasza:
Igazából bármelyik név lehet kutya név. Főleg, hogy sokan gyerekként kezelik a kutyájukat, így emberi nevet is adnak neki. Nekünk volt régen egy menhelyről kihozott kutyánk, Szofi volt a neve, ezt adták neki, mi nem változtattuk meg. Egyszer sétakor összefutottunk egy családdal, a kislányt is így hívták. Most akkor a Szofi kutya név vagy a kutyának volt emberi neve? Múltkor meg egy nő hívta a kutyáját Diának, arról nem gondolnám, hogy kutya név. Szóval igazából bármilyen nevet lehet adni egy állatnak, akár Erzsébetet is. Szerintem a tipikus kutya nevek a Bodri, Foltos stb.
2022. okt. 19. 18:03
6/32 anonim válasza:
Igen sok ilyen van. Amilyen nevű kutyákat vagy cicákat ismerek: Lara, Lotti, Liza(több is) Bella(több is), Lara, Lora, Lana, Dézi, Hédi
2022. okt. 19. 18:05
7/32 anonim válasza:
Az én kutyám Noel. Menhelyes, ott nevezték el így. De ettől még nem lesz a Noel kutyanév, szerintem továbbra is kedves, aranyos fiúnév marad.
2022. okt. 19. 18:16
8/32 anonim válasza:
Maja nevű kutyát például ismerek. Az én kutyám viszont Albert.
2022. okt. 19. 18:16
9/32 anonim válasza:
Én Zsófi vagyok és találkoztam már egy tehénnel akinek ez volt a neve 😀kicsit sem zavart, hogy osztozom vele ezen a néven és azóta is szeretem a nevemet. Az sem zavar, hogy fikának lehet csúfolni, soha életemben nem zavart. Ismerek jó pár Artúr nevű kutyát, de elnevezném így a gyerekemet, mert jó névnek tartom kutyának meg embernek is tök mindegy 😀
2022. okt. 19. 18:24
10/32 anonim válasza:
Minden név lehet kutyanév.
Volt már a családunkban (saját, mama, keresztanyu stb) Molly Bella, Szofi, Zara, Albert, Tóbiás, Athos...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!