Vélemények a Liza névről?
Nem adnám, még kutyának is elcsépeltnek tartom. A kilencvenes években rengeteg Liza meg Lizi nevű kutyát ismertem. :)
Komolyra fordítva, egyrészt egy önállósult becenév, amik nekem nem tetszenek normál keresztnévként, másrészt ráadásul még külföldi névváltozat is az eredete. Magyarországon a Liza nekem nagyon nem helyén való. Ráadásul most ugyanúgy sztárolni kezdik, mint a Lénát, biztos lesz egy pár az oviban.
17es, mert előítéleteket szül mikor beadja az önéletrajzát.
Egy HR-es szerinted kit fog behívni, ugyan olyan kvalifikációkkal rendelkező két személy közül?
Kovács Mariannt vagy Kovács Elizabetet?
Míg ekkora diszkrimináció van a világban, én nem adnék önszántamból még egy okot rá. Lehet hogy pont a neve miatt bukik el egy nagyszerű lehetőséget.
Barátnőm férje HR-esként dolgozik, és elmondta hogy az extrémebb nevű vagy külsejű(nem 1-2 tetkó a karon) embereket rögtön teszik a süllyesztőbe, meg se nézik az önéletrajzot. Ugyan így van a túl szép emberekkel is, hacsak a munka konkrétan ezt meg nem követeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!