Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vélemények a Liza névről?

Vélemények a Liza névről?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok kinek hogy tetszik illetve, ha nem tetszik akkor miért nem, ha igen akkor miért. Ki adná és ki nem? Mennyire vállalható manapság? :)

2022. okt. 18. 17:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyik legszebb lánynév, de én Elizaként adnám Elli vagy Ella becézéssel.
2022. okt. 18. 23:09
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
9es, lassan a Liza az új Lili vagy Hanna. Idén 4 Lizáról hallottam csak az én ismerettségi körömben
2022. okt. 19. 06:08
 13/27 anonim ***** válasza:
5%

Nem adnám, még kutyának is elcsépeltnek tartom. A kilencvenes években rengeteg Liza meg Lizi nevű kutyát ismertem. :)

Komolyra fordítva, egyrészt egy önállósult becenév, amik nekem nem tetszenek normál keresztnévként, másrészt ráadásul még külföldi névváltozat is az eredete. Magyarországon a Liza nekem nagyon nem helyén való. Ráadásul most ugyanúgy sztárolni kezdik, mint a Lénát, biztos lesz egy pár az oviban.

2022. okt. 19. 12:35
 14/27 anonim ***** válasza:
Kicsit kislányos, de vállalható. Tényleg iszonyat gyakori most babák körében.
2022. okt. 19. 15:44
 15/27 anonim ***** válasza:
Akkor mar Elizabet, az legalabb kulonleges.
2022. okt. 21. 22:44
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
15ös inkább Liza.. az nem romás legalább mint az Elizabet.
2022. okt. 22. 12:10
 17/27 anonim ***** válasza:
Es akkor mi van ha romas? Az miert is baj?
2022. okt. 23. 21:20
 18/27 anonim ***** válasza:
42%

17es, mert előítéleteket szül mikor beadja az önéletrajzát.

Egy HR-es szerinted kit fog behívni, ugyan olyan kvalifikációkkal rendelkező két személy közül?

Kovács Mariannt vagy Kovács Elizabetet?

Míg ekkora diszkrimináció van a világban, én nem adnék önszántamból még egy okot rá. Lehet hogy pont a neve miatt bukik el egy nagyszerű lehetőséget.

Barátnőm férje HR-esként dolgozik, és elmondta hogy az extrémebb nevű vagy külsejű(nem 1-2 tetkó a karon) embereket rögtön teszik a süllyesztőbe, meg se nézik az önéletrajzot. Ugyan így van a túl szép emberekkel is, hacsak a munka konkrétan ezt meg nem követeli.

2022. okt. 24. 05:51
 19/27 anonim ***** válasza:
Nem mindenki HR-esnek szanja a gyereket... 😂 en inkabb megkimelnem tole
2022. okt. 24. 20:14
 20/27 anonim válasza:
Számomra becenév jellege van, olyan befejezetlen érzetet kelt így önmagában.
2022. okt. 25. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!