Mi a véleményetek a Liza névről?
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 15:51
1/9 anonim válasza:
egy köznapi vezetéknév mellé eszményi... pl. kovács horváth kis nagy.. szabó..
Szép és egyszerü.tetszik.
2/9 anonim válasza:
szerintem nagyon szép.. nekem az egyik kedvenc nevem.. de szerintem úgy szebb hogyha Elizabet-nek anyakönyveztetitek mert nem tudom az olyan "fenséges", de szerintem egy sima Liza is jó, mert úgy is lehet külön.. és ahogy az előző írta egy gyakori (szabó,stb) vezetéknévvel tényleg szép!
3/9 anonim válasza:
Egy barátunk-5 éves-kislányát hívják így.Szerintem nagyon jó kis név!Gyereknek,és felnőtt nőnek is!Nekem nagyon tetszik(és nem ismerek másik hasonló nevű gyereket/lányt/nőt)
4/9 anonim válasza:
Imádom, nagyon szép, az egyik kedvenc lánynevem! :)
5/9 anonim válasza:
nagyon szep :) az Eliza is, de a Liza jobban tetszik :)
7/9 anonim válasza:
Tetszik nekem is ez a név.
A lányom Alíz és szokták Lizának becézni. Tulajdonképpen nem ugyanaz a két név, de így is hívják néhányan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!