Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vélemények a Liza névről?

Vélemények a Liza névről?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok kinek hogy tetszik illetve, ha nem tetszik akkor miért nem, ha igen akkor miért. Ki adná és ki nem? Mennyire vállalható manapság? :)

2022. okt. 18. 17:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Sokadszorra látom ugyanezt a kérdést itt, lehet hogy érdemes lett volna rákeresned, Kérdező.

A Liza név szerintem átlagos, én nem is adnám, ettől függetlenül sokan kedvelik. Vállalható keresztnév egyébként.

2022. okt. 18. 17:59
 2/27 anonim válasza:

Szerintem simán vállalható, aranyos gyerekként, de felnőttként is megállna a helyét (névválasztáskor szerintem ez is fontos nagyon).

Nekem akkor már inkább az Alíz tetszik, de ha Nektek ez jön be jobban, vezetéknévhez ez illik jobban, szerintem okés :)

2022. okt. 18. 18:30
 3/27 anonim ***** válasza:
49%
Én a tengerimalacomat hívtam így, úgyhogy nem adnám.
2022. okt. 18. 18:31
 4/27 anonim válasza:
92%
Szerintem szép név, gyermekkorban és felnőttkorban is megállja a helyét. Személy szerint nekem jobban tetszik az Eliza, amit esetleg Lizaként lehet rövidíteni. Nálunk a családban van már, összvissz ezért nem adnám, egyébként lehet, hogy fontolóra venném.
2022. okt. 18. 18:45
 5/27 anonim ***** válasza:
38%
Nekem unalmas, színtelen, ráadásul nagyon tucat. De ha neked ez tetszik, akkor add ezt
2022. okt. 18. 18:46
 6/27 anonim ***** válasza:
0%
szar, gagyi
2022. okt. 18. 18:57
 7/27 anonim ***** válasza:
56%
Szep, de semmi extra. Az unalmas nevek kozul a szebbek koze tartozik.
2022. okt. 18. 19:22
 8/27 anonim ***** válasza:
Szerintem szép név, de sokan írják, hogy gyakori. Gyakori nevet nem szívesen adnék, de nem tudom megítélni, az én közelemben abszolút nincsenek gyerekek, és nem ismerek senkit, akit így hívnak.
2022. okt. 18. 19:28
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem annyira gyakori. Amúgy miért nem adnátok gyakori nevet? Szerintem meg a ritka, különleges név az átok a gyereknek. Nem baj az, ha belesimul az átlagba.
2022. okt. 18. 21:04
 10/27 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi de szerintem kutya név.
2022. okt. 18. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!