Vélemények a Liza névről?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok kinek hogy tetszik illetve, ha nem tetszik akkor miért nem, ha igen akkor miért. Ki adná és ki nem? Mennyire vállalható manapság? :)2022. okt. 18. 17:53
1/27 anonim válasza:
Sokadszorra látom ugyanezt a kérdést itt, lehet hogy érdemes lett volna rákeresned, Kérdező.
A Liza név szerintem átlagos, én nem is adnám, ettől függetlenül sokan kedvelik. Vállalható keresztnév egyébként.
2/27 anonim válasza:
Szerintem simán vállalható, aranyos gyerekként, de felnőttként is megállna a helyét (névválasztáskor szerintem ez is fontos nagyon).
Nekem akkor már inkább az Alíz tetszik, de ha Nektek ez jön be jobban, vezetéknévhez ez illik jobban, szerintem okés :)
3/27 anonim válasza:
Én a tengerimalacomat hívtam így, úgyhogy nem adnám.
4/27 anonim válasza:
Szerintem szép név, gyermekkorban és felnőttkorban is megállja a helyét. Személy szerint nekem jobban tetszik az Eliza, amit esetleg Lizaként lehet rövidíteni. Nálunk a családban van már, összvissz ezért nem adnám, egyébként lehet, hogy fontolóra venném.
5/27 anonim válasza:
Nekem unalmas, színtelen, ráadásul nagyon tucat. De ha neked ez tetszik, akkor add ezt
7/27 anonim válasza:
Szep, de semmi extra. Az unalmas nevek kozul a szebbek koze tartozik.
8/27 anonim válasza:
Szerintem szép név, de sokan írják, hogy gyakori. Gyakori nevet nem szívesen adnék, de nem tudom megítélni, az én közelemben abszolút nincsenek gyerekek, és nem ismerek senkit, akit így hívnak.
9/27 anonim válasza:
Szerintem nem annyira gyakori. Amúgy miért nem adnátok gyakori nevet? Szerintem meg a ritka, különleges név az átok a gyereknek. Nem baj az, ha belesimul az átlagba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!