Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Kérdezés...

Most mit tegyek? Kérdezés nélkül oda adta a mérlegünket!

Figyelt kérdés
10 hónapos a fiam!!Mikor megszületett vettünk neki egy digitális mérleget ami 20kg-ig jó!!1,5hónappal ezelőtt apám felhívott hogy a kollégájának kellene egy pár napra a mérleg mert most született a kislánya szeretnék tudni mennyit eszik!!Mondtam oké....kölcsön adom!!De nyomatékosan elmondtam apámnak hogy nekünk az még kell!Most ott tartunk hogy már 4szer kérdeztem mikor kapom vissza a mérlegem...tegnap össze vesztem vele és szerinte én vagyok a bunkó mert így viselkedem!!Kiderült hogy ő oda ajándékozta a mi mérlegünket ami potom 20ezer forint volt és semmi köze nincs hozza....nem ő vette!!És gondolom most azért idegeskedik mert nincs pofája kifizetni!!Közöltem vele ha péntekig nincs meg a cucc kifizettem vele!Szerintetek jól tettem??
2010. szept. 27. 16:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

En ilyen helyzetben siman megkerulnem a dolgot es megkeresnem azt, akinek odaadta. Szerintem ez nem lesz neked ego, vagy a masik babas csaladnak, ez apukadnak lesz gaz, de speciel megerdemli.

Siman felhivnam oket telefonkonyv alapjan, vagy megkeresnem iwiw-en es megkerdeznem, hogy a kolcsonadott merleget mikor tudom elhozni.

Apukad meg mossa ugy ki a sajat szennyeset ahogyan akarja.

2010. szept. 27. 21:30
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Hát nem igazán tudok mit tenni!Apám ismerősét látásból ismerem de hogy hogy hívják hol lakik passz!Max a munkahelyén tudom megtalálni de az meg milyen hogy oda megyek "jelenetet" rendezni!Nem süllyedek idáig!Ha apám oda tudta adni majd ki is fizeti!!Aztán majd meggondolja hogy kivel és mikor jófejkedik ezek után!!Csalódtam benne és nem gondoltam volna hogy a saját unokájától képes elvenni a dolgát!!
2010. szept. 27. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!