Most mit tegyek? Kérdezés nélkül oda adta a
mérlegünket!
persze. Ha egyszer nyomatékosan kijelentetted hogy kell akkor kell.
Bár sajnálom hogy pont Apukáddal kerültél ilyen helyzetbe!
De ne hagyd magad kér vissza! Az hogy a kollégája mit gondol az meg legyen a legutolsó problémád.
2010. szept. 27. 16:35
Jól, de én eleve nem adok ki a kezemből olyan dolgot, amit még használok.
2010. szept. 27. 16:37
3/12 A kérdező kommentje:
Nem is értem!!Tudja hogy az ilyeneket el szeretném rakni mert hátha lesz még egy bébi és neki is jó lesz!!Erre ő meg el játssza a jó fejt hogy ő milyen rendes!!De ezt ne az én káromra tegye!!
4/12 A kérdező kommentje:
Igen mi is használjuk de gondoltam én 1hétvégére tudjuk nélkülözni!!Én rendes voltam és jól megszívtam!
első vagyok és maximálisan egyet értek az előzővel. Amiröl ugy gondolod egy kicsit is kellhet ne add kölcsön.
Vagy a legtutibb barátnődnek csak. Az ismerős ismerősének az ismerőse sose adja vissza. TAPASZTALAT!
2010. szept. 27. 16:41
6/12 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy ezt megbeszéltem apámmal és ő meg nyugodt szívvel oda adta nekik!!
Szerintem szóljál neki, hogy apu, pénteken jön a baba szokásos heti mérése, addigra kell a mérleg. Ha nem tudod visszakérni, itt és itt tudod megvenni.
Hát mit mondjak, elég fura apukád van - bár az enyém is tud művelni cifra dolgokat. De egy 20ezer Ft-os digitális mérleget nem szabad elajándékozni - szerintem elfogadni sem. Mondja meg a kollégájának, hogy félreértett, rosszul tudta, mégis kell nektek a mérleg, vagy hogy a rendszeres mérést a gyerekorvos direkt utasításba adta.
2010. szept. 27. 16:52
8/12 A kérdező kommentje:
Hát sajnos tényleg minden héten kéne mérni a kisfiam mert még mindíg felbukja a kaját és így fogyott 300gr-ot!Így csak azt tudtam tenni hogy a védőnőhöz viszem minden héten!!De nem is tudom mit gondolt!!Egy olyan embernek akit nem is ismerek csak így puszira oda adtam a mérleget vagy mi??És hiába mondom neki...leordít....de most azt csináltam hogy kinyomtattam a mérleget az árával együtt és oda raktam az ágyára......tudja mi a helyzet!!(nem velünk lakik a félre értés elkerülése végett!Nagymamámmal együtt élnek!)
Nekem is voltak hasonlo problemaim az apammal...Az okokat nem bened hanem az apadban kell keresni,ugy hiszem fokozott onertekelesi problemarol lehet szo, mivel a sajat es csaladja erdekeit hatterbe szoritja masok erdekeivel szemben.Az a teny , hogy leordit az apad,vilagosan tukrozi mennyire becsul teged es ez alltal sajat magat...Itt tul sok remenyt a kapcsolatotok javulasara nem latok.
2010. szept. 27. 19:10
Jól tetted. Ha nem fizet, nem kell lássa többet az unokáját...
2010. szept. 27. 20:10
Kapcsolódó kérdések: