Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Kérdezés...

Most mit tegyek? Kérdezés nélkül oda adta a mérlegünket!

Figyelt kérdés
10 hónapos a fiam!!Mikor megszületett vettünk neki egy digitális mérleget ami 20kg-ig jó!!1,5hónappal ezelőtt apám felhívott hogy a kollégájának kellene egy pár napra a mérleg mert most született a kislánya szeretnék tudni mennyit eszik!!Mondtam oké....kölcsön adom!!De nyomatékosan elmondtam apámnak hogy nekünk az még kell!Most ott tartunk hogy már 4szer kérdeztem mikor kapom vissza a mérlegem...tegnap össze vesztem vele és szerinte én vagyok a bunkó mert így viselkedem!!Kiderült hogy ő oda ajándékozta a mi mérlegünket ami potom 20ezer forint volt és semmi köze nincs hozza....nem ő vette!!És gondolom most azért idegeskedik mert nincs pofája kifizetni!!Közöltem vele ha péntekig nincs meg a cucc kifizettem vele!Szerintetek jól tettem??
2010. szept. 27. 16:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

persze. Ha egyszer nyomatékosan kijelentetted hogy kell akkor kell.

Bár sajnálom hogy pont Apukáddal kerültél ilyen helyzetbe!

De ne hagyd magad kér vissza! Az hogy a kollégája mit gondol az meg legyen a legutolsó problémád.

2010. szept. 27. 16:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Jól, de én eleve nem adok ki a kezemből olyan dolgot, amit még használok.
2010. szept. 27. 16:37
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem is értem!!Tudja hogy az ilyeneket el szeretném rakni mert hátha lesz még egy bébi és neki is jó lesz!!Erre ő meg el játssza a jó fejt hogy ő milyen rendes!!De ezt ne az én káromra tegye!!
2010. szept. 27. 16:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen mi is használjuk de gondoltam én 1hétvégére tudjuk nélkülözni!!Én rendes voltam és jól megszívtam!
2010. szept. 27. 16:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok és maximálisan egyet értek az előzővel. Amiröl ugy gondolod egy kicsit is kellhet ne add kölcsön.

Vagy a legtutibb barátnődnek csak. Az ismerős ismerősének az ismerőse sose adja vissza. TAPASZTALAT!

2010. szept. 27. 16:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy ezt megbeszéltem apámmal és ő meg nyugodt szívvel oda adta nekik!!
2010. szept. 27. 16:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szóljál neki, hogy apu, pénteken jön a baba szokásos heti mérése, addigra kell a mérleg. Ha nem tudod visszakérni, itt és itt tudod megvenni.

Hát mit mondjak, elég fura apukád van - bár az enyém is tud művelni cifra dolgokat. De egy 20ezer Ft-os digitális mérleget nem szabad elajándékozni - szerintem elfogadni sem. Mondja meg a kollégájának, hogy félreértett, rosszul tudta, mégis kell nektek a mérleg, vagy hogy a rendszeres mérést a gyerekorvos direkt utasításba adta.

2010. szept. 27. 16:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát sajnos tényleg minden héten kéne mérni a kisfiam mert még mindíg felbukja a kaját és így fogyott 300gr-ot!Így csak azt tudtam tenni hogy a védőnőhöz viszem minden héten!!De nem is tudom mit gondolt!!Egy olyan embernek akit nem is ismerek csak így puszira oda adtam a mérleget vagy mi??És hiába mondom neki...leordít....de most azt csináltam hogy kinyomtattam a mérleget az árával együtt és oda raktam az ágyára......tudja mi a helyzet!!(nem velünk lakik a félre értés elkerülése végett!Nagymamámmal együtt élnek!)
2010. szept. 27. 17:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is voltak hasonlo problemaim az apammal...Az okokat nem bened hanem az apadban kell keresni,ugy hiszem fokozott onertekelesi problemarol lehet szo, mivel a sajat es csaladja erdekeit hatterbe szoritja masok erdekeivel szemben.Az a teny , hogy leordit az apad,vilagosan tukrozi mennyire becsul teged es ez alltal sajat magat...Itt tul sok remenyt a kapcsolatotok javulasara nem latok.
2010. szept. 27. 19:10
 10/12 anonim ***** válasza:
48%
Jól tetted. Ha nem fizet, nem kell lássa többet az unokáját...
2010. szept. 27. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!