Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy nő három gyereket...

Ha egy nő három gyereket szül, mindhármat már egy éves korában bölcsödébe adják, egyébként nem dolgozik az a nő, az voltaképpen azt jelenti, hogy nem egy családközpontú, "anya-típusú" nőről van szó?

Figyelt kérdés
Amíg be nem töltötték az 1 éves kort, addig dadát is alkalmaztak és takarítónő is volt/van, tehát nem a háztartás miatt nem tudott a gyerekekkel foglalkozni a hölgy.
2022. okt. 14. 15:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
64%

Ez ám a kettős mérce. Ha az éhenhalás elkerülése miatt visszamegy dolgozni akkor szereti a gyerekeit (holott valószínűleg gyerek előtt sem dúskált a pénzben, tehát TUDTA h "lepasszolja" majd a gyerkőcöt)

De ha önmaga szórakoztatása miatt dolgozok, akkor már egy xar anya aki nem szereti a gyerekét.

Nevetségesek vagytok!

2022. okt. 14. 19:54
 32/36 anonim ***** válasza:
86%
Én nem tudom, hogy milyen anya az illető, viszont tényleg a legőszintébben nem értem, hogy mivel tölti az idejét egy felnőtt ember minden áldott nap, ha se nem tanul, se nem dolgozik, se gyereket nem lát el. Én is el tudok/tudnék lenni így 1-2 hétig, de utána megőrülnék az unalomtól. Ő mit csinál munkaidőben, amikor nincsenek otthon a gyerekei?
2022. okt. 14. 20:03
 33/36 anonim ***** válasza:
65%
Ez nem kettős mérce, hanem fontossági sorrend. Nyilván nem maradhat otthon az a nő, aki ha nem megy el dolgozni, akkor éhen halnak. Lehet bármilyen oka pl. apa lelép. De az, aki azért megy vissza dolgozni, mert becsavarodik a saját gyerekétől?! Hát erre már inkább tényleg nem mondok semmit. Mindenki tegyen úgy, ahogy jónak látja aztán majd 20 év múlva úgy is beérik a gyümölcs, hogy kihez hogyan fog állni a saját gyereke vagy hogy milyen ember lesz belőle, mert ugye ki mit vet, úgy arat.
2022. okt. 14. 20:21
 34/36 anonim ***** válasza:
19%

Azt ugye tudod h más országokban ez mindig is így működött, és mentálhigiénés szempontból a magyar átlag felett állnak.

Ha anyuka jól van lelkileg (és valakinek ezt a munka, vagy a "vakargatás" adja meg) akkor a gyerek is jól lesz.

Mert az együtt töltött idő tartalmas, érzelem dús.

Még a munkában megfáradt (mert ők nem kedvtelésből járnak, calószínűleg stresszeli is őket) szülő akinek a pénz miatt kell idegeskednie, nem lesz jó fej a gyerekkel töltött időben.

Nem az a szeretet, hogy egész nap a fenekében vagy a gyereknek

2022. okt. 14. 20:31
 35/36 anonim ***** válasza:
74%

Én azért megyek dolgozni,mert egyrészt jól jön a pénz, másrészt igenis 0-24-ben gügyögni a gyereknek nuku felnőtt társalgással rém fárasztó. Igényem van arra hogy ne egész nap szoptassak vagy gügyögjek vagy kínlódjak etetéssel stb hanem felnőtt témákról beszélgessek és ne az legyen a nap fénypontja, hogy bedobom a gyerekkel a formákat a megfelelő lyukba a formabedobón.

Amikor meg terhes leszek megint hát egy totyogóssal az nem leányálom, főleg hogy tucat problémám volt az elsőnél is vagy ha megszületik addigra akkor meg azért nem hozom előbb haza az oviból, hogy így a 2. Gyerek is lehetőleg annyi figyelmet kapjon majd mint az első gyerek, arról nem is beszélve hogy csak császárral szülhetek, szóval valszeg örülni fogok ha élek.

2022. okt. 14. 20:56
 36/36 anonim ***** válasza:
24%
32. Èn nem dolgozom, ergo itthon vagyok amíg a gyerekek suliban. Amit 8 ra vagyok itthon és kb. 1-2 között megyek értük/èrnek haza. Marad tisztán 5-6 órám egy nap. Én ekkora rendbe teszem a házat, a szokásos főzés, mosás, takarítás, vásárlás.
2022. okt. 14. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!