Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy nő három gyereket...

Ha egy nő három gyereket szül, mindhármat már egy éves korában bölcsödébe adják, egyébként nem dolgozik az a nő, az voltaképpen azt jelenti, hogy nem egy családközpontú, "anya-típusú" nőről van szó?

Figyelt kérdés
Amíg be nem töltötték az 1 éves kort, addig dadát is alkalmaztak és takarítónő is volt/van, tehát nem a háztartás miatt nem tudott a gyerekekkel foglalkozni a hölgy.
2022. okt. 14. 15:05
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
28%

Igen rossz "anya". az ilyen a szememben nem is anya, gondolom a csok miatt ellett 3 gyereket.(az ilyen nem szül, azt az anyák szokták)

Értem én hogy jó ruhakiegészítő a gyerek, de nem való mindenkinek. És igen, rengetegen elítélik a fajtáját.

Majd fog sírni ha apuka megunja kitartani és lelép.

2022. okt. 14. 15:51
 12/36 A kérdező kommentje:
"gyereket dormivel eteto no am." Ezek szerint a 3as válaszolóval együtt áshatjuk el magunkat, mert ő szólta le a Dörmivel etető anyákat. De ezek szerint ezt nem sikerült meglátni, értelmezni, hogy erre írtam válaszul. Mert ez is egy sztereotípia, hogy a macinacis, zsíros hajú ősanyák Dörmivel etetnek. Nos ezek szerint a gyereket lepasszoló, otthon ülő anyák is ilyenek. :D
2022. okt. 14. 15:57
 13/36 anonim ***** válasza:
72%

Nem minősítek, de az ilyen számomra az "érthetetlen" kategória.

Minek háromszor átmenni a terhesség és szülés kínjain, ha utána nem ő neveli?

Ennél még egy béranya is érthetőbb. Ott a pénz dominál és nem saját gyerek.

2022. okt. 14. 16:04
 14/36 anonim ***** válasza:
41%
Az én véleményem, hogy az ilyen nem anyának való. Miért kell bölcsibe adni a gyereket, ha egyedül vagy otthon? Számomra ezek felfoghatatlan dolgok, de OK. Nekem az ilyen nő viszont, ne magyarázzon, hogy ô milyen szuperanya.
2022. okt. 14. 16:05
 15/36 anonim ***** válasza:
51%
Be lehet sértődni csajok, de tudjátok én akkor vállaltam gyereket, amikor készen álltam erre és nem adnám őket soha bölcsibe azért, hogy én otthon unatkozzak egésznap. Ha valaki dolgozik akkor oké, hogy a gyerek bölcsiben van, de csak azért beadni, hogy egésznap otthon ülj a kanapén? Hát akkor talán nem kellett volna nem hogy 3, de egy gyerek sem.
2022. okt. 14. 16:14
 16/36 anonim ***** válasza:
44%
Mindenki úgy csinálja, ahogy neki kényelmes. Lehet az illető mellette iskolába járt, a dada is lehet, hogy csak alkalmanként kellett. Lehet brutál nagy házban laknak hatalmas kerttel, veteményessel és ezért kellett takarítónő, vagy azt szereti, ha a fing is szegre van akasztva, hiába nem egy hodály. Nekem semmilyen véleményem nincs erről, nem attól lesz valaki jó anya, ha 3 évig ül otthon a gyerekével és egésznap a háztartással foglalkozik.
2022. okt. 14. 16:37
 17/36 anonim ***** válasza:
74%
Én nem is háztartásról beszélek, mert azt én sem csinálom amióta gyerekek vannak, hanem arról, hogy számomra ez ilyen “szabadulni akarok a gyerektől”feeling. Én itthonról dolgozok, (könyvelő vagyok) még sem jutott soha eszembe, hogy lepasszoljam a gyerekeket. Sok mindenben laza vagyok én is, de ez és az újszülött baba magára hagyása, hogy szórakozzunk, nekem nem fér bele az értékrendembe. Az hogy ha valaki iskolába jár, vagy dolgozik akkor nem baj, ha a gyerek bölcsiben van, viszont azért, hogy nekem jobb legyen, hát akkor az a nő még nem állt készen az anyaságra ennyi. El telik ez a pár év gyorsan és az a gyerek így fog felnőni, hogy anyának fontosabb saját maga, mint én. De ez csak az én véleményem. Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja és hozzáteszem én sem vagyok szuperanya, csak számomra ez furcsa.
2022. okt. 14. 16:45
 18/36 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem csak trollkodsz, mert kifejezettenvitát akarsz generálni.Amúgy meg amíg kiegyensúlyozott az anyuka és így a gyerekek is ,addig nem mindegy?
2022. okt. 14. 17:00
 19/36 anonim ***** válasza:
33%

Attól h nem egy mártír-anya, még lehet jó anya, család centrikus nő.

Ha megtegetném én is fogadnék dadust, meg bejárónőt is.

Szerencsés aki ezt megteheti, és az anyaság mellett tud önmagával is foglalkozni

2022. okt. 14. 17:10
 20/36 anonim ***** válasza:
29%

Én nem értek itt néhány kommentelőt, ha nem tetszik nektek a kérdés, miért nem mentek tovább? Ti számonkéritek a kérdezőt, miért foglalkozik ezzel, de ti meg azzal foglalkoztok, őt mi érdekli.

Volt egy kérdése, erre kíváncsi, ha nem tudtok az adott kérdésre válaszolni, minek itt hepciáskodni?

2022. okt. 14. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!