Szerintetek felelőtlen az az anya aki a McDonalds-ba viszi a gyerekét?
nem arra gondolok aki évente pl egyszer mert az még nem gáz
de aki heti rendszerességgel?vagy azért mert lusta főzni?
A heti szerintem mindenkinek káros a klasszikus “mekizés”…
Viszont ez a “lusta főzni” szerintem erős kijelentés.
A Mekin túl is van élet ilyen napokra, amibel semmi gond nincs.. csak főétkezésnek a Meki kevés.. ( csak kalóriában sok)
Másrészt itt is van normális kaja is.. 1500kcal deficittel és makrofugyeléssel isbtudtam választani ( bár inkább Burger Kinggel vagyok képben.. de egykutya)
Függetlenül attól, hogy utálom a mekis kaját. Egészen jó minőségi alapanyagokból készül ott az étel (ezt sokan nem gondolnák pedig így van). Ugyan olyanból mint ha te magad vennél zöldséget, húst, pékárut és csinálnál egy szendvicset vagy egy salátát. Tartósítószerek meg egyéb “káros” anyagok meg minden élelmiszerben vannak. De ezt mindenki tudhatja aki elolvassa a vásárolt élelmiszerek öszetevőit.
Szóval mi a gond azzal, hogy pl. nem menzás kaját esznek hanem mekit?
Ebből a “lusta főzni gondolatmenetből inkább a gyűlöletkeltésre hajaz a kérdés, nem pedig arra, hogy meg akarsz tudni valamit.
"Egészen jó minőségi alapanyagokból készül ott az étel (ezt sokan nem gondolnák pedig így van). Ugyan olyanból mint ha te magad vennél zöldséget, húst, pékárut és csinálnál egy szendvicset vagy egy salátát"
Dolgoztam mekiben és burgerkingben is diákként. Nem hinnéd el, ha mesélnék arról, hogy mi van azokban az alapanyagokban, amit ott beletesznek. Persze, a zöldség egészséges, de kb csak az, minden más borzasztóan sok mű dolgot tartalmaz vagy olyan eljárással kell elkészíteni helyben, amit nagy jóindulattal sem lehetne jónak nevezni.
Érdekesek ezek a válaszok.
Nemrég is volt egy mekis kérdés, ott szarrá szekálták a kérdezőt, a végére már mindenki azt hajtogatta, hogy még a cukor is rohadt egészséges, minél többet kéne belőle enni, nemhogy a mekis kaja.
Az előző mekis kérdésnél, ahol gyakran viszi a mekibe a gyereket a szülő, ott mindenki azt írja, hogy ne, mert marha egészségtelen.
Igazából az összes kérdésnek az a lényege, hogy ellentmondjanak a feszült válaszolók a kérdezőnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!