Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Eltelt közel 1 év , és mèg...

Eltelt közel 1 év , és mèg mindig itt tartok? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szóval tavaly kb ugyanekkor eldöntöttük a férjemmel ,hogy jöhet a kisbaba.

Meg beszéltük akkor ,hogy a nyáron,illetve vége felé már nem védekezünk.

Vissza léptem 😕

Kifogások miért ne, miért jobb így stb. De persze minden nap gondolok rá , hogy jó lenne.☺️

Tényleg nem tudtam elengedni a gondolatot.

De "beadni a derekam " meg nem megy. Ellenben örülnek a pozi tesztnek.

Légyszi , mondjátok ,hogy van más is aki hasonlóan megvolt kicsit őrülve ? Végül bevállaltátok ?

2022. okt. 10. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%

#8 Magatok közé szoktátok venni? Én sem aludtam soha, rengeteg emlékem van arról, hogy szórakoztatom magam, miközben a szüleim mellettem alszanak.

De amíg mellettük feküdtem állítólag jól elvoltam magamban.

2022. nov. 8. 19:59
 12/14 anonim ***** válasza:

#11.

Sajnos ez nem mindig oldja meg! Az én Kisfiam is ébred még éjszaka. Próbáltam magam mellé venni... képtelenség Vele aludni...pedig néha olyan jó lenne... ☺️

2022. nov. 8. 23:24
 13/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Ha esetleg valaki még olvassa.. Olykor szeretek egy-egy kérdéshez visszakanyarodni ,hogy vajon ,hogy alakult a kérdező "sorsa" de sokszor nem tudni.

Mi belevágtunk! 2023 szeptemberében született meg a kisfiunk hiper gyorsan ,és könnyen.😊 Most már 15 hónapos és imádjuk! 🥰

dec. 27. 06:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Sok szeretettel gratulálok!

#12.

dec. 27. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!