Eltelt közel 1 év , és mèg mindig itt tartok? Többi lent.
Sziasztok.
Szóval tavaly kb ugyanekkor eldöntöttük a férjemmel ,hogy jöhet a kisbaba.
Meg beszéltük akkor ,hogy a nyáron,illetve vége felé már nem védekezünk.
Vissza léptem 😕
Kifogások miért ne, miért jobb így stb. De persze minden nap gondolok rá , hogy jó lenne.☺️
Tényleg nem tudtam elengedni a gondolatot.
De "beadni a derekam " meg nem megy. Ellenben örülnek a pozi tesztnek.
Légyszi , mondjátok ,hogy van más is aki hasonlóan megvolt kicsit őrülve ? Végül bevállaltátok ?
#8 Magatok közé szoktátok venni? Én sem aludtam soha, rengeteg emlékem van arról, hogy szórakoztatom magam, miközben a szüleim mellettem alszanak.
De amíg mellettük feküdtem állítólag jól elvoltam magamban.
#11.
Sajnos ez nem mindig oldja meg! Az én Kisfiam is ébred még éjszaka. Próbáltam magam mellé venni... képtelenség Vele aludni...pedig néha olyan jó lenne... ☺️
Sziasztok. Ha esetleg valaki még olvassa.. Olykor szeretek egy-egy kérdéshez visszakanyarodni ,hogy vajon ,hogy alakult a kérdező "sorsa" de sokszor nem tudni.
Mi belevágtunk! 2023 szeptemberében született meg a kisfiunk hiper gyorsan ,és könnyen.😊 Most már 15 hónapos és imádjuk! 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!