Ki az, akinek hiányzik kicsit a gyerek előtti élete?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez elég tabu téma manapság meg aki így is érez inkább elnyomja magában, mert nem mer róla beszélni. Én viszont szeretném kicsit kiírni magamból a gondolataimat, érzéseimet ezzel kapcsolatban mégha negatív válaszokat is kapok. 30 éves 1 gyermekes anyuka vagyok és van egy lassan 3 éve tartó házasságom. Az az igazság hogy még mindig boldogtalan vagyok sokszor és nem tudom hogy helyesen cselekedtem e amikor várandósan hazasságot kötöttem. Alapjában véve mindig is zárkózott csendes életet éltem de jó ideje vágytam már a szerelemre és szinte hajszoltam ezt az ismerkedés dolgot. Ő a második kapcsolatom de főként ő részéről volt meg a szerelem ő volt a kitartó és sietette a kapcsolatot gyereket házasságot. Én is éreztem az elején hasonlót de szerintem ez nem az a szerelem amit mindig is kerestem. Az ismerkedéseim közül ő volt a legkitartóbb komolyabb ezért tartottam ki mellette. Úgy éreztem vele lehet jövőt tervezni amit én is akartam. Gyermekünk lassan ovis lesz és a munka is aggaszt mert nem tudom hova fognak felvenni illetve gyerekbarát munkahelyet hol tudnék találni. Gyerek előtt se volt ez könnyű nekem és sose talált meg azt a munkát amit szeretnék is csinálni. Hiányzik a gyerek előtti életem kicsit hogy őszinte legyek mintha nem ilyen jövőt képzeltem volna el.2022. okt. 4. 15:14
11/13 anonim válasza:
Na #5 te meg a ló de túloldala vagy. Persze az egész egy csillàmpónis hànyàs, Cukormàz, aki nem így érez minek szült.
Megnézném te is hogy élveznél egy terhességet ami veszélyeztetett meg kb végig kiokadod mindened.
Az ilyen nők miatt van sok másiknak rossz érzése, mert le akarjátok nyomni mindenki torkán, hogy csak a ti érzeseitek lehetnek normálisak mindenki màs àssa el magàt.
12/13 anonim válasza:
#11 Bocs, megint hozzáértem ehhez a nyavalyás képernyőhöz, hasznos a válaszod
13/13 anonim válasza:
Én nem is emlékszem arra milyen volt gyerek nélkül 🤣
12+ éve gyereket nevelek🤣
12, 8 és 1 évesek múltak a gyerekeim.
Mivel egyedül vagyok velük az esetek 95%-ában, minden külön töltött idő egy áldás, de a havi 2x 4 órán kívül (körmös, szempillás) nem nagyon van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!