Anyukák nem hiányzik néha a gyerek előtti életetek?
Figyelt kérdés
Olyan gáz tudom, de már alig várom, hogy hétfő legyen és menjenek óvodába. Már több mint 3 hete itthon vannak, mert betegek is voltak szünet előtt.#Gyereknevelés, gyerek, anyaság,
2021. dec. 30. 20:04
1/17 anonim válasza:
Nekem nem.
A kovid előtti élet hiányzik, de nagyon
3/17 A kérdező kommentje:
Ezaz, hogy nekem is főleg azóta rosszabb mert szeptember óta már 2x voltunk 10 napos karanténban meg idén rengeteget betegek is, tavaly nem voltak ennyiszer. 3 hónap alatt 2x kapták el a hányás hasmenés virust meg én is
2021. dec. 30. 20:10
4/17 anonim válasza:
Nem. Komolyan. Úgy érzem a legszebb éveimet élem azóta... :)
Persze, vannak nehézségek, de csoda velük egy nap.
5/17 anonim válasza:
De hiányzik, de azért vissza nem csinálnám.
Szerintem teljesen normális érzés ha időnként besokall az ember.
Van egy mondás, ami nekem segített : a szeretet végtelen, de a türelem véges.
Szóval ne legyen ezért lelkiismeretfurdalásod.
7/17 anonim válasza:
Még csak egy éves és sokszor hiányzik a korábbi életem. Leginkább az, hogy nem tudok semmit spontán csinálni, mert szervezni/tervezni kell. Ezt leszámítva nagyon szeretem az életem anyaként és rettenetesen hiányzik a pici, amikor a nagymamájánál alszik. De nehézségek mindig vannak. Hazudnék ha azt mondanám, hogy vattacukor felhő az anyaság.
8/17 anonim válasza:
Te mit csinálsz, amíg ők oviban vannak?
10/17 anonim válasza:
Már terhesen is hiányzik :)
Terhesen is teljesen megváltozott az életem és innen csak még jobban fog.
Majd meglátjuk mennyire leszek elégedett az újjal :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!