Anyukák nem hiányzik néha a gyerek előtti életetek?
Figyelt kérdés
Olyan gáz tudom, de már alig várom, hogy hétfő legyen és menjenek óvodába. Már több mint 3 hete itthon vannak, mert betegek is voltak szünet előtt.#Gyereknevelés, gyerek, anyaság,
2021. dec. 30. 20:04
11/17 anonim válasza:
Nem hiányzik. De évente egyszer elmegyünk a férjemmel kettesben egy hétvégére lazulni. Ennyi elég nekem feltöltődni.
12/17 anonim válasza:
A gyerek előtti nem, mert egy rakás szr volt, de a gyerekmentes élet nagyon! Folyamatosan!
13/17 anonim válasza:
Még csak most várjuk az első gyerekünk a férjemmel, de eszembe jutott már, hogy eddig is sokszor elegem volt, fáradt voltam, azt éreztem, hogy sosincs időm magamra, mindig másoknak segítünk, folyamatos rohanás az életünk, ezek miatt állandóan elfelejtünk dolgokat és próbálunk kapkodva bepótolni mindent stb. Lefáraszt a munka, ugráltat a család. Kíváncsi leszek, hogy még rosszabb tud-e lenni vagy nem érzek majd változást, esetleg kellemesebb lesz a saját gyerekünk miatt besokallni. Egyelőre sejtelmem sincs.
14/17 anonim válasza:
De. Főleg olyankor amikor nem tudok eljutni a fodrászhoz. Vagy kimarad aznap a fürdés.
De eskü sosem voltam az a sminkelős típus, de gyerek óta még az az érzés is fellángolt bennem, hogy de jó lenne kisminkelve kutyát sétáltatni.
🙈
Az én idő nálam az, amikor 3 perc helyett akár 10 percig is a zuhany alatt lehetek, vagy megcsinálhatom a házimunkát. 😂
15/17 anonim válasza:
A spontaneitás nagyon hiányzik.
16/17 anonim válasza:
Az egygyerekes élet hiányzik 🤭
Meg a férjmentes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!