Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hányszor jártok...

Anyukák! Hányszor jártok edzeni egy héten, és mit sportoltok?

Figyelt kérdés
Mennyi idős a gyerek?
2022. szept. 27. 20:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%
A lányom másfél éves múlt, 2 hónapja járok heti 3-5 alkalommal személyi edzőhöz.
2022. szept. 28. 12:56
 22/25 anonim ***** válasza:
27%

Van, hogy 2-3 órát ácsorgok éjjel, hogy aludjon már vissza.

Az ilyet komolyan nem értem?! Képes vagy órákat ácsorogni a kiságy mellett?! Ahelyett hogy felaadnád az elveidet, és ha felébred betennéd magad mellé és már aludnátok is?! Az enyém is kel éjjel, idateszem mellém és már alszom is. Így kipihenten ébredek reggel és van erőm edzeni is.

2022. szept. 28. 12:57
 23/25 anonim ***** válasza:
72%
22-es, honnan tudod a kiságy mellett áll? Lehet sétálgat vele. És a gyerekek nem egyformák, a Tiéd egyből elalszik melletted a nagy ágyban, másé meg nem. Ez nem csak elv kérdése. Nekem a nagyobb sosem aludt vissza mellettünk, egyáltalán nem szerette a nagy ágyat. A kisebb is csak akkor aludt köztünk, mikor éppen tört át egyik-másik foga. Azon kívül csak a saját ágyában tudott visszaaludni. És igen, sokszor ott kell/kellett ülni/feküdni/aludni a kiságyuk mellett.
2022. szept. 28. 16:09
 24/25 A kérdező kommentje:

Jó ég...

Nem tudnátok csak a kérdésre válaszolni? Vitatkozzatok máshol.

Nyilván olyanokhoz szólt a kérdésem, akik sportolnak.

2022. szept. 28. 16:21
 25/25 anonim ***** válasza:
58%

#22 igen úgy értettem, hogy a karomban van a kicsi.

Közben rosszabb esetben még ordít is 😁😵🥴

2022. szept. 28. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!