Nagy 14 éves, kicsi 2 éves, minden másnap elliptikus trénerezek és erősítek,nyújtok kicsit, összesen 1 óra. Ha ilyen sűrűn nem is jön össze, de heti kettő "kötelező ".
Este mikor a pici alszik, 10 körül szoktam, vagy délutáni alvás időben.
2022. szept. 27. 21:57
12/25 anonim válasza:
Szinte minden nap séta (kutyáink vannak), heti 1-2x futás, 1-2x bringa, 1-2 hetente túra a hegyen.
Túrázni, sétálni viszem a babát is (3 hónapos), futni és bringázni nem, de ezek általában 1-1,5 órás kiruccanások, addig mamával, vagy apjával van.
Sajnos még messze nem nyertem vissza a kondimat, de végülis 9 hónap kimaradt 🤷♀️
2022. szept. 27. 22:15
13/25 anonim válasza:
#12 De jó neked, hogy alszik a babád éjjel 🥴 én sokat voltam a nyáron vele sétálni, de most h már napközben is csak annyit alszik, hogy megebédeljek meg egyet délután, tiszta élőhalott vagyok 🥴
2022. szept. 27. 22:21
14/25 anonim válasza:
1 hónapja kezdtem újra futni, most 11 hónapos. Még nagyon kis béna vagyok, de haladok. A babaúszás beleszámít? Én rendesen leizzadok a vízben és bedurran a karom mindig 🤣
2022. szept. 27. 22:51
15/25 anonim válasza:
Szülés után ahogy lehetett újra elkezdtem itthon mozogni (saját testsúlyos edzés - lábemelés, guggolás, stb) de ez mindig csak ideig-óráig működött... Másfél éves volt a gyerek, amikor heti 1x másfél órát fixen elkezdtem edzeni. Most 2 éves múlt, heti 2x másfél órát rúdsportolok, 1x 1 órát jógázom.
2022. szept. 27. 23:01
16/25 anonim válasza:
Heti 2-2x félóra futópadon kocogás, heti 1x babamamtorna, és séta minden nap.
2022. szept. 28. 01:46
17/25 anonim válasza:
Napi 2 km séta oviba oda-vissza megvan, ezen kívül heti 2-3x felpattanok a szobabiciklire, majd mire bemelegednék, eszembe jut valami, ami “hasznosabb/fontosabb”, így azzal a lendülettel abba is hagyom.
2022. szept. 28. 04:08
18/25 anonim válasza:
"#12 De jó neked, hogy alszik a babád éjjel 🥴 én sokat voltam a nyáron vele sétálni, de most h már napközben is csak annyit alszik, hogy megebédeljek meg egyet délután, tiszta élőhalott vagyok"
Amikor együtt megyünk igazából mindegy mi van vele, legyen tiszta a pelus és jóllakott, onnantól kezdve a hordozásba belealszik 🤷♀️ 😁. Amúgy meg ráhagyom ugye valakire, de egyrészt nem válogat társaságban másrészt tök jól elfoglalja magát napközben, mert amúgy fél órákat alszik max 🙃 de cserébe este szunya van ❤
2022. szept. 28. 07:39
19/25 anonim válasza:
Az elsovel maminbaba vagy hastanc workout youtuberol, babaval a hatamon. A masodiknal vettunk egy bicikliutanfutot, amivel mehettem joggingolni. Nalam idoszakos a mozgas, van, hogy nekikezdek, es pl. jogazom par hetig, vagy volt pl., hogy plankeltem egy ideig, de attol iszonyat rossz erzesem lett a szemeremcsontom korul, szerintem a 2. gyerek szuletese utan ott vmi nem gyogyult be teljesen. 2. szules utan 10 hetig heti 1x jartam szules utani regeneralo tornara.
2022. szept. 28. 07:53
20/25 anonim válasza:
"de cserébe este szunya van"
Erre gondoltam, nem a nappalra :)
Én hónapok óta nem alszom 2 óránál többet egyszerre, de inkább kevesebbet. 2 napja 5 órát aludtam éjjel 3 részletben és az utolsó szakasz 15 perces volt 😅
Van, hogy 2-3 órát ácsorgok éjjel, hogy aludjon már vissza.
Csak erre értettem, hogy az tud csak bármilyen mozgást végezni, akinek éjjel alszik a babája :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!