Anyukák! Hányszor jártok edzeni egy héten, és mit sportoltok?
Figyelt kérdés
Mennyi idős a gyerek?2022. szept. 27. 20:46
1/25 anonim válasza:
9 hónapos. Semennyit sem járok, pedig már rég tervezem.
3/25 anonim válasza:
1 éves a kislányom. Maminbaba tornára járok.
4/25 anonim válasza:
4,5 és 2,5 évesek. Kb. 4 éve tervezem, hogy elkezdek újra mozogni...
5/25 anonim válasza:
Heti 3x járok konditerembe már évek óta. 6 és 2 évesek most. Nyilván a kicsivel való terhesség alatt + szülés után 6 hétig nem jártam.
6/25 anonim válasza:
Versenyt futok az idővel,hogy mindenhova időben oda érjek...
7/25 anonim válasza:
Heti 2x fél órára lemegyek futni, ha összejön, de nem minden héten sikerül. Hétvégén fitnesstrampolinon szoktam néha edzeni, vagy kirándulunk. 6 és lassan 3 éves a két gyerek.
9/25 anonim válasza:
5 éves a nagy, 1 a pici. 5 éve délelőtti és délutáni séta van a gyerekekkel. Séta, fogócska, biciklizés amihez kedvünk van. Apuka kamionos, nem tudok időt szakítani a sportra,edzésre más formában.
10/25 anonim válasza:
22 hònapos. Minden nap eltervezem, hogy ma újra taposok, vettem direktbe itthonra :D a nyáron nem csináltam. De újra indult a heti 2 csopiedzès is, szeretnèk járni legalább 1 alkalmat+ itthon heti 2x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!