Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak nálunk születnek az...

Csak nálunk születnek az utóbbi években túlnyomó többségben fiúk?

Figyelt kérdés

Valószínűleg megragadja majd a kérdés a lányos anyák tekintetét, így lehet, hogy ők többen lesznek itt...

De a környezetetekben ti mit tapasztaltak? Több kisfiút, vagy inkább fele-fele, esetleg több lányt?

Én júliusban szültem, és mostanában mindenki, akiről tudok, hogy szült, vagy szülni fog, fia lett. Amikor babát vártam, akkor is bent voltam egy facebookos babaváró csoportban és 20+ tagból három kislány lett.

2022. szept. 23. 00:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Amikor én az elsőt szültem (2015) rengeteg, de tényleg rengeteg fiú született. Volt olyan nap a gyermekágyas osztályon, mikor az enyém volt az egyetlen lány baba, a többi kisfiú volt :D De körülöttünk is mindenkinek fia lett akkor 2-3 évig, nagyon kevés volt a kislány. Most viszont én pont az ellenkezőjét látom, a környezetemben rengeteg a kislány, nem olyan durva az arány, mint mikor a lányom született, de észrevehetően kevesebb a fiú. Tesómnak is nyáron született lánya, 4 további ismerősömnek lett gyereke az elmúlt hónapokban, mind kislány, egyet tudok, aki januárra fiút vár.
2022. szept. 23. 11:51
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősi körben csak fiúk születtek, volt ahol ikrek. Én is fiút várok....
2022. szept. 23. 19:12
 23/26 anonim ***** válasza:
60%

A családban 5 év alatt 5 fiú született, nekem lett volna egy lányom, de beteg volt.

Viszont a bölcsiben az elment csoportomban 13 ból 3 fiú volt, a mostani csoportban is több lesz a lány, az oviban a fiamnál 22 ből 8 fiú van.

2022. szept. 23. 19:47
 24/26 anonim ***** válasza:
60%

Fiam most kezdte az iskolát, 3 osztály indult mind 27-28 gyerekkel és az elsősök 2/3 fiú.

A lányunk jövőre kezdi az iskolát, Kíváncsi vagyok milyen lesz náluk az arány.

2022. szept. 24. 02:45
 25/26 anonim ***** válasza:
60%
kell a munkáskéz, kellenek a katonák!
2022. okt. 23. 08:33
 26/26 anonim ***** válasza:
56%
Kerdezo, az elso valaszolo vagyok, kisfiunk lesz! :D
2022. okt. 23. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!