Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki clairsben lyukasztotta ki...

Aki clairsben lyukasztotta ki a gyerek fülét, később, ha benőtt a lyuk..?

Figyelt kérdés

Volt, aki visszament problémázni? Június elején lyukasztottuk ki a gyereknek, fertőtlenítve volt rendesen, forgatva volt rendesen, semmi baja nem volt, be se gyulladt, meg semmi. Most beteg lett, infralámpázáshoz kivettem, nehogy felforrósodjon, két napig így volt, és nincs ott a lyuk a gyerek fülén. Sír, ha be akarom tenni, ő sem találja, én sem. Valami aprócska helye van csak, de lyuk nincs, nem csúszik be sehogy a fülbevaló vége.

Nagyon mérges vagyok, már 3 hónapja történt a lyukasztás, azóta bőven helyre kellett volna állnia, tényleg vasárnap este vettem ki, szerdán reggel nem megy be, nincs hova.

Persze jól ment a lyukasztás, de 45 perc volt, mert a gyerek az első után nehezen vette rá magát a másodikra. Hallani sem akar új lyukasztásról.

Úgy érzem valamit elrontottak, talán túl keskeny volt a lyuk, vagy az volt a gond, hogy nem vérzett, mikor lyukasztották, vagy fogalmam sincs. Akinek van tippje, írja meg, mit kellene csinálnom.

Ja és mióta lyukasztották, a gyerek fülében van egy "göb" szerű valami, tehát egy kemény csomó, de azt hittem az a járat miatt van, és idővel felszívódik(én már nem emlékszem a sajátomra). Na most is ott van.

Mit csináljak szerencsétlen gyerekkel, hogy ne kelljen megint átszúratni a fülét?

2022. szept. 14. 11:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%
De egy gyökér vagy te kérdező…..szegény kislány meg van áldva ilyen agyhalott anyával.
2022. szept. 14. 18:13
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Mit kínzod azt a gyereket, te jó ég. Nem vagy százas, hagyd békén a francba szegény kis fülét.

Amúgy normális, hogy beforr. Nekem kamszként csomó lyuk volt a fülemben, aztán huszonévesen meguntam, amint nem hordtam a fülbevalókat pikk-pakk benőttek.

2022. szept. 15. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!