Gyaszfeldolgozas ovis gyerek eseten?
Meg kell neki, hogy meghalt. (És Nem hozzátenni így, hogy meghalt ,,és kész." hanem csak ,,meghalt."---ezt valahol konkrétan olvastam valami idevágó szakmai könyvben/ cikkben. Többet még nem tudom, mit írtak. Régen olvastam.
esetleg még azt lehet neki mondani, hogy ő már az angyalkákkal van; ők vigyáznak rá. --ez meg itten saját kútfőből jutott eszembe.
esetleg még azt , hogy ,,Meghalt. Ő már nincs többé, ő már nem fog visszajönni; nem jön többet az oviba; elment; és mostmár az angyalkákkal van, és most már az angyalkák vigyáznak rá." Remélem, így jó lenne; a nincs-et csak azért írtam; hogy egyértelmű legyen a számára ; de nemtom, mennyire kavarná meg a nincs-és az angyalkákkal van; de akkor lehet mondani, hogy pl ,,Itt nincs, de máshol van."
Remélem, jókat írtam. Meg szal,hogy nem jön már vissza vele többet az oviba játszani; még akár ez is lehet benne; ja és még nem túl gyorsan; hanem mondatonként mondva;
Azt ne mondd, hogy elaludt.
Meghalt, már a mennyekben/angyalok közt/felhők közt stb van, mert nagyon beteg volt. Ott neki hó,mert nem fáj már neki semmi.
És utána ha kérdez,válaszolsz az ő szintjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!