Annák elégedettek vagytok a nevetekkel?
Figyelt kérdés
Apuka azt szeretné Anna legyen. Nekem idősebb aranyos kedves nénik jutnak eszembe. Persze nem kérdés szép név de valahogy nem àll a számra , hogy Anna.2022. szept. 9. 16:27
21/30 anonim válasza:
19 éves Annám van, szereti a nevét. A születése évében ez volt a leggyakrabban adott női név, mégsem találkoztunk soha a korosztalyaban ilyen nevuvel. Sőt, összesen egy ilyen nevű nit ismerek személyesen, ő nálam idősebb. Van amúgy második neve is, de ő csak az Annát használja.
22/30 anonim válasza:
Anna vagyok és nem szeretem. Ha olyan lenne a 2.nevem azt használnám, de az se tetszik. Gondolkodom a névváltoztatáson.
23/30 anonim válasza:
Látom páran besértődtek hogy azt írtam egyszerű név 😃 Pedig írtam is hogy melléfogni nem lehet vele 😃 Ez van, nem egy bonyolult név, de kortalan.
24/30 anonim válasza:
Szép név, de nagyon fantázia nélküli, semmi kreativitás nincs benne.
26/30 anonim válasza:
Szerintem ez egy klasszikus és szép név, de igazán egy hosszabb, ritkabb, vagy bonyolultabb vezeteknevvel hangzik jól.
27/30 anonim válasza:
Szerintem örök klasszikus,szép.
Ha a döntésben nem mérvadó az adott név gyakorisága, akkor jó választás lehet.
Számomra az is fontos lenne, hogy mindkettőnknek tetszen,de el tudom képzelni, hogy a közeljövőben a férjem mondogat egy nevet, és be adom a derekam, hiszen ha annyira vágyik rá, miért ne. Nem egy vállalhatatlan névről van szó, legalábbis szerintem. 🤗
Nálunk a családban már van egy Anna, így nem adjuk, de szép tényleg.
28/30 anonim válasza:
Teny h nem egy anasztazia, dzsenifer es tarsai.
Jo eg, megis mitol lenne oreges nev h Anna? En se adnam mert rengeteg Anna van, de a lehető legszebb nevek egyike.
29/30 anonim válasza:
Én nem vagyok Anna, de sokat ismerek és egyiknek sincs baja a nevével.
30/30 anonim válasza:
Nekem Anna a nevem, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Igaz hívnak így még rengeteg embert ( amúgy se a nevünktől leszünk különlegesek), másrészt kortalan, harmadrészt pedig a jelentése is szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!