Anyukák! Megmutatjátok a frizurátokat? Elégedettek vagytok vele?
Figyelt kérdés
Linkelhettek képet vagy jöhet saját is, arckitakarással.2016. aug. 16. 10:07
1/15 anonim válasza:
Az enyém egy fokkal sötétebb, és elől feltűzöm, mert a kicsi előszeretettel tépi, ha előre hullik egy tincs.
2/15 anonim válasza:
3/15 anonim válasza:
ilyen. de összefogva hordom általában, nem látni hogy ilyen. nem szeretem ha ki van bontva mert zavar.
4/15 anonim válasza:
Lapockáig érő, göndör haj, vörösre festve, de 15 éves korom óta ilyen.
Miért szempont, hogy van-e gyereke valakinek, ha hajról van szó? Nem értem az összefüggést...
5/15 anonim válasza:
Nekem előre hosszabbodó vállig érő kleopátra egyenesre kihúzva. Szőke melír világosbarna-sötétszőke alapon. Nem találtam most olyan képet.
6/15 anonim válasza:
Én is szeretem,bár szintén összefogva viselem.Borzasztóan hullik!!!Otthon,amikor a babával foglalkozom,mindig felcsapom a fejem búbjára és kész. :) Házon kívül kiengedem.
Ilyen! :)
7/15 anonim válasza:
8/15 anonim válasza:
9/15 A kérdező kommentje:
Azért fontos kiemelni, h anyukák frizuráját kérem, mert a szülés után sokak hajminősége megváltozik, kihullik és onnantól más frizura lesz a praktikus. Na meg hát ugye általában nem ugyanazt a frizurát viseli egy 17 éves, mint egy 34 éves.
2016. aug. 16. 10:58
10/15 Betu válasza:
Most ilyen csak kivasalva. Ha úgy van csak simàn felfogom és kész. Ha nem vagyunk itthon akkor szoktam kiengedni.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!