Anyukák! Megmutatjátok a frizurátokat? Elégedettek vagytok vele?
Figyelt kérdés
Linkelhettek képet vagy jöhet saját is, arckitakarással.2016. aug. 16. 10:07
11/15 anonim válasza:
hát nekem 22 évesen is olyan volt mint most 30 évesen anyaként :)
12/15 anonim válasza:
Hosszu, vilagos barma , osszefogva hordom itthon mert tepi a pici
13/15 anonim válasza:
Szerintem nem kell gyökeresen változtatni csak azért,mert anyuka lett egy nőből.
Persze,a többségnek hullik a haja (nekem is sajna,elég durván) de erre az a megoldás,hogy nem kiengedve hordjuk.Tök jó hajgumik,ráfok,csatok vannak!
Én is növesztem régóta,de rendszeresen vágatom a végét.
Sok ismerős anyukánál láttam,hogy egész más frizkót vágat (fiúsat akár) a babára hivatkozva.Pedig totál távol áll önmagától,nem is tetszik a környezetének sem."Csak a védőnő javasolta."
Hmm,nem értem!
14/15 anonim válasza:
Hosszú, a hátam közepéig erő, fekete hajam van. Halszálka fonással szoktam fonni az egyik oldalra, ha zavar, de sokat van kiengedve. Mindig is hosszú hajam volt, és igen, hullott is, de tévhit, hogy ezen a vágás segít. Ugyanúgy hullik a rövid is. A hajvitamin viszont sokat segített.
15/15 anonim válasza:
Ilyesmi, van amikor meghagyom göndören, van, amikor kivasalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!