Annák elégedettek vagytok a nevetekkel?
Figyelt kérdés
Apuka azt szeretné Anna legyen. Nekem idősebb aranyos kedves nénik jutnak eszembe. Persze nem kérdés szép név de valahogy nem àll a számra , hogy Anna.2022. szept. 9. 16:27
11/30 A kérdező kommentje:
Igen olvastam statisztát , tisztában vagyok , hogy a leggyakoribb név , de ettől függetlenül még ez a véleményem , lehet azért mert az ismerős körökben több Anna nénit is ismerek
2022. szept. 9. 17:06
12/30 anonim válasza:
Mi pont azért adtuk neki, mert kortalan, időtálló név, minden korosztály viseli.
13/30 anonim válasza:
Az Anna sosem fog kimenni a divatból. Teljesen vállalható név minden korosztálynak. Nekem viszont személy szerint sosem tetszett, de ez én vagyok. Válasszatok egy olyan nevet ami mindkettőtöknek ugyanúgy tetszik, mert úgy érzem nálad nem az Anna lesz a befutó.
15/30 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik. Túl rövid, jellegtelen és feltételes módban van. Nekem olyan, mintha hiányozna valami a végéről.
16/30 anonim válasza:
Egyszerű de nagyszerű, már aki ezt szereti, nekem picit túl egyszerű volt mindig, pedig ismertem egy tucat Annát. Nem az ilyen Dzsesszika kategóriájú nevek tetszenek, isten őrizz, de az Anna annyira alapnév nekem, mellé fogni nem lehet vele, de én mást adnék ha lenne lányom.
17/30 A kérdező kommentje:
10-es mire változtattad a neved?
2022. szept. 9. 17:43
18/30 anonim válasza:
Az összes Anna nevű ismerősöm legalább 70 éves és egyáltalán nem aranyosak, sőt. Egyébként sem szép név.
19/30 anonim válasza:
Nekem vegyesen vannak ismerősök. Dédimet és nagynénémet is Annának hívták. 3 osztálytársamat is annak, sòt az évfolyamomban is volt jó pár (25 vagyok). Kislány Annákat is ismerek.
20/30 anonim válasza:
Nem tudom, mi lenne benne öreges; ez sosem jutott még eszembe, ha Annát hallottam.
Szerintem simán egy szép név. Nekem nem a kedvencem annyira, hogy adjam a lányomnak, de ettől még semmi gond vele. Eleve szerintem olyan butaság egymás névválasztását állandóan leszólni. Kb. mindenre lehet valamit mondani, és más sem megy, csak a beszólogatás.
A világon nincs az a név, amit ide leírsz, és mindenki egyetért abban, hogy jó. Mindig meg fogod hallgatni, miért teszed tönkre a gyereked: öreges, pont hogy gyerekes, elcsépelt, túl furcsa, kisebbségi név... stb.
Szóval, ne hallgass senkire, csak magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!