Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Annák elégedettek vagytok a...

Annák elégedettek vagytok a nevetekkel?

Figyelt kérdés
Apuka azt szeretné Anna legyen. Nekem idősebb aranyos kedves nénik jutnak eszembe. Persze nem kérdés szép név de valahogy nem àll a számra , hogy Anna.

2022. szept. 9. 16:27
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
82%
Igen!
2022. szept. 9. 16:28
 2/30 anonim ***** válasza:
20%
Én nem adnám, öreges és elcsépelt és évek óta tucatnév.
2022. szept. 9. 16:34
 3/30 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagyok Anna, de szerintem gyönyörű név. Szerintem nem öreges, és nem is divatnév. Klasszikus, az igaz.
2022. szept. 9. 16:36
 4/30 anonim ***** válasza:
75%

Most akkor öreges, vagy évek óta tucat? Nem üti ez egymást egy kicsit?

Az én lányom Anna, még nem panaszkodott. :)

2022. szept. 9. 16:38
 5/30 anonim ***** válasza:
27%
A hangzása öreges és tucat, ha nem tudod, hogy az utóbbi 5 évben vagy 2.vagy 1. volt a névadási listákon akkor húzd ki a fejed a seggedből és olvass el egy statiaztikát.
2022. szept. 9. 16:42
 6/30 anonim ***** válasza:
78%
Az Anna nem nénike név, hisz évek (évtizedek) óta toplistás név az újszülöttek közt. Ahogy a Hanna is.
2022. szept. 9. 16:48
 7/30 anonim ***** válasza:
18%
De hangzásra nénikés. Tudod mit jelent a H.A.N.G.Z.Á.S szó?
2022. szept. 9. 16:52
 8/30 anonim ***** válasza:
81%
7es, oké akkor neked nénikés a hangzása. Nekem nem az. Szerintem szép. Ezért felesleges ovisként hisztizned.
2022. szept. 9. 16:55
 9/30 anonim ***** válasza:
80%
A kislányom Anna, és szereti a nevét. Nem tudom mennyire tucatnév. A suliban, ahol a lányom tanul, alig akad Anna. Az osztályában sincs rajta kívül más. Ha lenne, az sem zavarna. Gyakran megdicsérik, hogy milyen szép neve van. Különben ne azzal törődj, hogy más mit mond, az a lényeg, hogy nektek mi tetszik. Ez egy klasszikus név, ami sosem megy ki a divatból.
2022. szept. 9. 16:58
 10/30 anonim ***** válasza:
32%

Nagyon nem.

Rengeteg Anna van. Nemcsak öreglány, hanem harmincas is. De a kicsik között is sok rokonnevű, például Hanna. Unalmas tucat név. Bibliai szar. Felnővén első dolgom volt megváltoztatni.

2022. szept. 9. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!