Ha külföldön szülnétek, engednétek a családnak, hogy kijöjjenek már a szülés előtt hozzátok?
Te érzed és őszintén mondd meg mit szeretnél.
Ha van hely a házban számukra vagy a közelben szállás, megoldható a munkájuk felől hogy kimenjenek és melletted legyenek, ha neked erre van szükséges élj vele.
Császár után kórházban maradsz pár napot szerintem külföldön is, nem ismerem a làtogatási szokásokat a kórházban.
Kedves gesztus ha valaki jön és kitakarítja a házat, előkészít mindent ha te fáradt vagy és nem győzöd.
Magyarországon szültem spontán, a szülés után bejött a kórházba anyósom és apám, láthatták a picit aznap. Ennyi elég is volt belőlük :)
3 nap után hazamentünk, anyukám volt ott első este, segített. 1 este elég volt, utána tudtam mindent egyedül
Császárnál nagyobb segítségre lesz szükség úgy tudom, nem emelhetsz max 5kg, pihenni kell, lehet jó ha van melletted valaki
(Nem 5 ember, ha ennyire nincs ideged mondd meg nekik)
Hozzám akkor indultak el, amikor elkezdtem vajúdni. Igen, megengedtem, és összességében jó volt, hogy ott voltak. Az első szülés nem volt vészes, de a másodikat nagyon megszenvedtem. Nagyon jó volt, hogy a családom végigtámogatott az első 2 héten. Lelkileg és fizikailag is kellett a támogatás.
Azok a problémák, amiket a 10-es felvetett, nekem eltörpültek. Jelentéktelen semmiségnek tűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!