Akinek otthon indult be a szülés és nem volt kinek vinne mit csinált?
Minek feküdnél be?
A babák nagyon ritkán jönnek olyan gyorsan, hogy nem ér ki a mentő. Főleg az első babák.
Van amúgy Görbicz Adriának egy podcastje, arra az esetre, ha egyedül lennél, és úgy begyorsulnának a dolgok, hogy meg is születik a baba. Keress rá, én nagyon hasznosnak találtam.
A kórház nem hotel, hogy akkor menj be,amikor kedved tartja. Lehet befektet a 39. Héten és még 2 hét eltelik a szülésig. Valakivel beszéld meg, hogy azokban a hetekben, mikor közeleg az idő álljon készenlétben. Apuka nincs képben?
Ha pl mondjuk elfolyt a víz,akkor akár mentőt is lehet hívni.
Nekem a magzatvíz folyt el egyszerre,zuhatag-szerűen éjfélkor.
Otthon volt a férjem, de felhívtuk a mentőket,hogy akkor mi legyen.
Ugye előre csúszhat a köldökzsinór,az meg nem olyan jó buli....
Azt mondták, nehogy bevigyen a férjem, feküdjek le,azonnal jönnek.
Szó se volt arról, hogy nem jönnek ki, örültek, hogy szülés lesz és nem beteg senki. Itt poénkodtak, nagyon aranyosak voltak :)
Azert szules nem ilyen gyorsan megy. 10-12-36 ora is lehet mire megszulsz, plane elso gyereket.
Anyukam , velem anno ugy ment be, hogy a villamoson elfolyt a magzatvize, nem szallt le otthon, hanem elment a vegallomasig, onnan masikra at, es be a korhazba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!