Van köztetek olyan, aki csinált szülés után Gyerünk anyukám programot?
Én épp most csinálom a Gyerünk anyukám szülés utáni regeneráló programot (8 hetes program).
Én jóval szülés után, a babám 9 hónapos korában vágtam bele, a többiek ennél hamarabb kezdték.
Túl vagyok a program felén, nekem nagyon tetszik, szerintem remekül össze van rakva, szuper részletesen magyaráznak az oktatók. Eleinte jóga és pilates van, aztán ehhez jön formatorna, ami kicsit ugribugri, az órák 30-40 percesek.
Szerintem nagyon szép a webes felület, látod a statisztikádat, vannak állapotfelmérések, pontokat gyűjthetsz. Van külön fb csoport a turnusnak, ott meg lehet beszélni a problémákat, az edzők is ott vannak és válaszolnak, ha valami kérdésed van.
Nekem az okoz nehézséget, hogy a 10 hónapos és az 5 éves mellett mikor csináljam meg a tornát, sajnos 5 hét alatt még nem alakult ki a rutin hozzá.
A többi programot (még) nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!