Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy bírtátok ki, hogy ne...

Hogy bírtátok ki, hogy ne jelentsétek be a családnak terhességet a 12. hétig?

Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 20:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
59%
Miért ne jelentettem volna be? A munkahelyemen nem szóltam addig, de a szüleimnek természetesen elmondtam.
2022. szept. 6. 20:14
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Könnyen, nem akartam, hogy tudják. Ennél is később mondtuk el.
2022. szept. 6. 20:14
 3/26 anonim ***** válasza:
69%
De bejelentettük.
2022. szept. 6. 20:16
 4/26 anonim ***** válasza:
60%

Hát, ha annyira szereted őket, annyira jóban vagytok, hogy alig várod, hogy elmondd, mi tart vissza?

Mi jóban vagyunk anyósékkal, mindkét terhességemet elmondtuk már pár nappal a pozitív teszt után. A második sajnos vetélés lett, így nyilván arról is tudnak.

A többieknek nem mondtuk el, de a legközelebbiek elött miért titkoltuk volna?

2022. szept. 6. 20:22
 5/26 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell kibírni! Akkor mondjátok el, amikor akarjátok és annak, akinek akarjátok.

Talán azért szoktak várni, hogy ha neadjisten történik valami, akkor azt ilyen esetben ugyanúgy el kell egyszer mondani azoknak, akiknek a terhességet elmondtátok. A 12. hét után már kisebb az esély a vetélésre.

2022. szept. 6. 20:22
 6/26 anonim ***** válasza:
57%

1-es vagyok.

Szerintem ha jó a kapcsolat, egy esetleges vetéléskor pont hogy támogató tud lenni a család. Persze ha nem jó, akkor nem, de úgy érzem, a Kérdezőnél ilyen gond nincs, hiszen alig várja, hogy elmondhassa.

2022. szept. 6. 20:25
 7/26 anonim ***** válasza:
81%

Az első gyereket 6 hetesen mondtuk el Szülőknek.a masodiknál azt éreztem h még ne és ab lett a vége.

3.gyerek mar tudtam h a genetikáig nem mondjuk el hát ab lett a vége.

4.gyerek most 12 hetes senki nem tudja és ha rajtam múlik a szülésig nem mondanám el de ez nem fog sikerűlni.

Én azt gondoltam ,hogy ha nekem fáj is nekik nem kell hogy fájjon! Szerettem volna megkimelni őket a csalódásaimtól.

2022. szept. 6. 20:33
 8/26 anonim ***** válasza:
19%
Hát ki számít családnak?! Anyám, vagy épp tesóm a tesztet is tudta már . De az utolsó utáni unokatesó, akivel kb havonta sem beszélek, na ő nem is izgatott
2022. szept. 6. 20:33
 9/26 A kérdező kommentje:
7 Én is így vagyok vele!
2022. szept. 6. 20:36
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Én a család alatt a szüleimet értem!

7

2022. szept. 6. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!