Mit jelent az hogy 2mm el lejjebb van a baba?? És hogy ne aggódjak ez változhat a 23.hétig
Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 18:55
2/5 anonim válasza:
Szerintem a placentáról van szó, ami érinti a méhszájat.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is a méhlepényről lehetett szó. Ha elfedi vagy közel van a méhszájhoz az nem túl jó, akár vérzést is okozhat, de ahogy nő a méhed, valószínű, feljebb kerül majd.
4/5 A kérdező kommentje:
És ha nem fog nőni? És vérzés lesz? Elveszítem a babámat?
2021. nov. 24. 20:02
5/5 anonim válasza:
"És ha nem fog nőni?"
A terheség során azért értelemszerűen nőnie kell. Különben hogy férne el benne a magzat?...
"És vérzés lesz? "
Vagy igen, vagy nem.
"Elveszítem a babámat?"
Miért veszítenéd el? Nyilván benne van a pakliban, mint ahogy mindenkinál benne van a pakliban, hogy történik valami.
Ha valóban a lepény van rossz helyen, és nem húzódik feljebb, akkor császármetszés lesz, nem szülhetsz hüvelyen keresztül. Ennyi fog történni....
De nem egészen értem, hogy miért nem az orvosodnak mondod el az aggodalmaidat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!